Sassybax intimeert niet het ideaal in vorm voor alle evenementen

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

dame verdient het om een ​​beha te dragen die haar aantrekkelijk voelt en comfortabel is. Als een petite, kleine kapotte dame, zoek ik naar beha’s die comfortabel zijn en helpen mijn kleren er een beetje veel flatterend uit te laten zien. Na een paar uur de Sassybax -bralette te hebben gebruikt, ontdekte ik dat het ongemakkelijk is en niet mooi is voor een kleine kapotte dame zoals ik.

Sassybaxbeha’s zijn gemaakt om het silhouet van een vrouw glad te strijken en elimineert de mogelijkheid van bh -bobbel. Deze beha doet precies dat. Om je lichaam glad te maken, is het materiaal erg strak waardoor de beha extreem ongemakkelijk is om te dragen. Het maakt ook zo veel vlakkig mijn borst dat als ik het draag, je zelfs niet kunt zeggen dat ik überhaupt een mislukking heb. Nadat ik een tijdje door het huis in mijn sassybax beha had gelopen, merkte ik dat de band begon op te rollen, waardoor de bh zelfs een stuk ongemakkelijker werd.

Als u een grotere dame bent en een beha vereiste om uw borst te laten flatteren of u extra ondersteuning te bieden Sassybax -bh’s kunnen een stuk comfortabeler voor u zijn. Voor kleinere vrouwen die proberen een comfortabele beha te vinden die je helpt en er een stuk wellustiger uitzien, zijn sassybax bralettes een verspilling van geld.

Ga voor veel meer informatie over Sassybax naar sassybax.com. Je kunt Sassybax ook op Facebook en Twitter ontdekken.

*Openbaarmaking: ik kreeg een sassybax bralette in ruil voor deze review. Alle meningen zijn nauwkeurig en 100% van mij.

Cascia Talbert is een hectische blogger, uitgever, freelance schrijver, op de internetverkoper en moeder van vijf kinderen, die in de Pacific Northwest woont. Met een B.A. Zowel in de geschiedenis als in de wetgeving en een enthousiasme voor zowel componeren en gezond blijven, begon ze in 2007 het Healthy Mommies -magazine. Het Healthy Mommies Magazine is momenteel de beste gezondheids- en wellnessblog voor mama’s geplaatst en heeft een aantal mama’s en bevat een aantal mama Gezondheids- en welzijnsprofessionele schrijvers evenals mama -bloggers. Mevrouw Talbert gelooft dat als moeders goed geïnformeerd zijn over gezondheids- en welzijnsproblemen en precies hoe ze gezond kunnen blijven, ze die informatie kunnen doorgeven aan hun kinderen en de obesitasstatistieken van de jeugd in de VS kunnen omkeren

Gerelateerd eet je je gevoelens? Zowel angst en emotionele eetpatronen erkennen, evenals tips om je te helpen het hoofd te bieden

Mevrouw Talbert is een aanbevolen gezondheids- en wellness -blogschrijver op WellSphere.com en haar artikelen kunnen ook worden ontdekt op ezinearticles.com. Ze runt ook het Healthy Mommies Social Media Network op Ning, is de belangrijkste reclamegan voor Talbert Nutrition LLC, evenals in de Social Network Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Volg haar op Google+.

Heb je deze info nuttig ontdekt? Klik hier om uw steun te tonen voor het tijdschrift Healthy Mommies.

Link naar dit bericht: sassybax intimaten niet het ideaal in vorm Voor alle gelegenheden

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko