Publiceer je eigen I Spy Book

We zijn grote fans van de I Spy Books, beginnend met de Board Book -versies die ik kreeg toen Julian een baby was. We spelen ook “I Spy” met reguliere boeken, en nu zijn we afgestudeerd in waar is Waldo? grondgebied.

Toen Julian vier was, deden hij en ik een kleine fotoshoot met grote plannen – nog steeds onvervuld vanaf dit schrijven – om onze eigen ik te maken. We eindigden met ongebonden afgedrukte foto’s. Als een samenwerkingsproject is dit het beste niveau van creatief partnerschap voor een ouder en kleuter.

In mijn eentje zou ik liefhebber krijgen in een poging om de zoekopdracht te zoeken en de activiteit langer te vinden. Gewoon oud afgedrukte foto’s op mijn eigen printerpapier is iets dat ik waarschijnlijk snel zal weglopen voor een lange autorit. Ik heb deze gedaan met het Halloween -snoepje van mijn kinderen.

Gebruik plakboekpapier met een patroon en kleinere items om een ​​veel geavanceerder boek te maken.

Pro -tip: gebruik geen items die uw kind niet bekend is. Ik ging naar de rommellade om een ​​aantal kleine dingen te bemachtigen en besefte toen dat we geen namen voor alles hebben. Lesje geleerd.

Dubbele items zijn geweldig. Je kunt zeggen: “Kun je drie paarse rubberen bands vinden?”

DIY I Spion Book

Stel een solide gekleurde achtergrond op op de vloer. We gebruikten een schuimspeelmat in de eerste foto’s en ik gebruikte een dun stuk stof voor het snoep.

Verzamel een wasmand vol {voeg geweldig woord in voor “junk”}. Voeg favoriete objecten en persoonlijke items toe.

Verspreid uw items op de achtergrond zoals u wilt. Gezien het feit dat er geen verkeerde manier is om dit te doen, laat je kleuter helpen.

Probeer je kleuter te praten door zelf op de foto te staan. Ik heb gefaald. Zie hierboven.

Fotografeer de scène van bovenaf.

Regel nieuwe items en herhaal.

Upload set foto’s naar uw keuze van fotoboekenfabrikanten en koop een boek. (Hier is er een van onze Shutterfly -affiliate)

Als alternatief print je de resultaten eenvoudig op je eigen printer. Papierclip de foto’s samen om een ​​set van I spionkaarten te maken voor gebruik in de auto of in het vliegtuig.

Een andere versie van deze activiteit is om je portemonnee te dumpen en de resultaten te fotograferen of om een ​​zelfgemaakt ISPy -spel op je telefoon te doen (vergeet het afdrukken!) Om het speelgoed te onthouden dat je op een roadtrip hebt gebracht.

Dit maakt deel uit van onze jaarlange serie Makin ‘It With the Rookie Moms.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko