Maak er een potluck

van een potluck maakt het veel gemakkelijker om vrienden over te hebben, en nieuwe mama’s hebben mensen nodig!

Ik hou echt van het baas van mensen rond het organiseren van gemakkelijke diners. Verzamel wat vrienden samen voor een BBQ of potluck. Het eenvoudige is dat u door de verantwoordelijkheden te verspreiden, u zich minder zorgen hoeft te maken. En veel meer leuker rondom.

Eenvoudig beleid om de lading met een potluck te delen:

Wijs banen toe en geef jezelf een gemakkelijke. Het doel is om je kont uit de keuken te houden (tenzij je in de keuken bent je ding is … Delegeer dan kinderopvang om je handen te complementeren!)

Vind een goede locatie.

Outdoor maaltijden duiden normaal gesproken aan voor minder opruimen voor en na. Als u ervoor kiest om al fresco te dineren, neemt u veel zonbescherming mee (hoeden, zonneblokken, tenten).

Je huis geeft aan dat je al je normale voorzieningen hebt plus een plek om de kleine neer te zetten voor een dutje of bed.

Het huis of de tuin van een vriend maakt het veel gemakkelijker te knippen en te rennen.

Eet. Ik vind het niet erg als het voedsel mix-and-match is. Breng het uiteinde van je stokbrood en een container met bosbessen mee. Laten we elkaars eten afmaken!

Deze activiteit is vooral geweldig voor rookie mama’s die goedbedoelende vrienden hebben die allemaal willen langskomen en de baby willen bekijken. Nodig ze uit om het avondeten over te brengen.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko