De veel gezichten van een echte mama

moet ik vaak doen alsof ik een “echte moeder” moet zijn, iemand die precies weet hoe ze zich moet gedragen wanneer ze is verteld dat haar kind storend heeft gehandeld in een groep, schopte een bal erdoorheen Een glazen venster, of zijn naam in Sharpie op een speeltuin geschreven, maar de waarheid is dat ik geen idee heb wie ik op die momenten moet zijn. Of welke uitdrukking ik moet op mijn gezicht hebben.

Ben ik een slecht gedragen volwassene die de juiste manieren van een kleine jongen niet kan halen? Ben ik een preutse vrouw die boos is door dit kleine kindgedrag? Ben ik een sympathieke volwassene die enorm spijt is dat deze leraar met mijn kind moet werken? Ben ik een ongemakkelijke moeder die wenst dat dit allemaal zou verdwijnen? Meestal al het bovenstaande.

Hier zijn een paar van mijn luistergezichten voor wanneer een leraar of autoriteit me vertelt dat mijn kind zich slecht heeft gedragen. Zou je een van deze willen zien als je me vertelt dat mijn kind staartjes trekt op het cirkeldarnag?

Ik wil dat je weet dat ik me zorgen maak (maar niet overdreven bezorgd), competent, luisteren, geschokt (maar ik geloof je absoluut). Gezien het feit dat ik besef dat je de “oh onzin niet opnieuw wilt zien!” Face, ik heb aan een paar andere gezichtsuitdrukkingen gewerkt, zodat je weet dat ik je hoor en ik deze situatie serieus neem.

Maar in mijn hoofd is het een heel ander verhaal. Ik draait over:

Of zijn gedrag al dan niet geschikt is voor de leeftijd, misschien gewoon een fase …

Heb ik het hele verhaal?

Waarom blijft dit gebeuren?

Ben ik een volledige mislukking? Fraude? Beide?

Laten we dit probleem oplossen! We kunnen het doen, we hebben alleen een actieplan nodig, juiste gevolgen en om het goed te maken!

Over het algemeen grrrr.

Eerlijk gezegd wou ik dat je gewoon belde om me te vertellen dat mijn kind een genot is.

Nadat ik de telefoon had opgehangen of weggelopen van onze ontmoeting, moet ik al deze emoties en uitdrukkingen terug omzetten in een rustige ouder die respectvol luistert terwijl ik haar kind streng disciplineert. En dan worden we vol vertrouwen geconfronteerd met een andere dag. Ha!

Vertel me alsjeblieft dat ik hier niet alleen over ben!

Umm hoe moet mijn gezicht eruit zien als mijn kind in de problemen komt?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko