Houd uw hond risicovrij met deze ideeën voor hete weersomstandigheden

Het delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

.

Houd uw hond risicovrij met deze tips voor hete weersomstandigheden

Of het nu zomer is of het is gewoon altijd heet waar je woont, het is cruciaal om je huisdierhond te beveiligen tegen de zieke gevolgen van zowel veel warm als van de andere gevaren die ermee verbonden zijn. In dit artikel zullen we een paar van de dingen bespreken die u kunt uitvoeren in Koop om uw huisdier risicovrij door schade te houden. Als je nadenkt over hun welzijn, wil je misschien de Website -artikelen van het huisdierleven bekijken.

Zet de beveiliging op de eerste plaats

Als het buiten warm is, is de verleiding van het buitenleven bijna onmogelijk te weerstaan. Het is een uitstekende tijd om naar het strand te gaan of om de sporen te raken voor een ontspannen wandeling met het bos. U moet echter ook genieten van alle soorten gevaren die het leven of het welzijn van uw huisdier in gevaar kunnen brengen. Wanneer u bijvoorbeeld naar buiten gaat, is het waarschijnlijk het beste om uw huisdier op een hondenkraag te houden, evenals een riem (zoals deze marine en roomleren hondenkraag bij de honden voor huisdieren) om te voorkomen dat ze verdwalen, van het tegenkomen van gevaarlijke dieren in het van mogelijke fysieke gevaren, of het nu een snelweg, een klif of een gevaarlijk waterlichaam is.

Maak drinkwater op welke manier dan ook aangeboden

Laat uw huisdierhond nooit zonder water om te drinken. Vierentwintig zeven winst toegang tot water is noodzakelijk, omdat het niet alleen uw huisdierhond helpt koel te blijven, het voorkomt dat ze ook niet worden uitgedroogd. Toegang krijgen tot water is eveneens extreem cruciaal wanneer je je hond mee naartoe neemt voor een wandeling. Denk erover om een ​​routine of opvouwbare kom mee te nemen, zodat u uw huisdierhond snel wat water kunt geven wanneer zij dit vereisen.

Gerelateerde gemoedsrust: inzicht in wie uw jongeren in de buurt zijn

Loop met uw hond tijdens koelere uren

Het is cruciaal voor uw huisdier om wat lichaamsbeweging te krijgen, maar blootstelling aan hoge temperaturen kan hun gezondheid ook in gevaar brengen. Je kunt de blootstelling van je hond beperken tot warming door ze uit te nemen voor wandelingen alleen als het koeler buiten is. Op veel plaatsen duidt dit normaal gesproken aan om de uren tussen 10.00 uur en 16.00 uur te vermijden. Vergeet niet, neem wat water mee om te voorkomen dat uw huisdier wordt uitgedroogd.

Zorg ervoor dat uw hond toegang heeft tot schaduw

Blootstelling aan direct zonlicht kan ervoor zorgen dat uw hond extreem snel oververhit raakt. Zorg er daarom voor dat ze op welke manier dan ook toegang hebben tot schaduw. Houd er ook rekening mee dat hondjes behoorlijk problematisch kunnen zijn, omdat ze van binnen extreem snel kunnen worden. Houd het hondenhok in de schaduw ook om dit te voorkomen. Nog beter, denk aan het bouwen van een deurang voor uw huisdier, zodat ze snel toegang kunnen krijgen tot zowel uw gazon als de binnenshuis.

Laat uw huisdierhond nooit in een geparkeerde auto

Het achterlaten van uw hond in een geparkeerde auto’s en vrachtwagen is op veel plaatsen onwettig, en het is eenvoudig om te zien waarom. De temperaturen in een geparkeerde auto met alle gesloten ramen kunnen snel toenemen, wat zowel warme uitputting bij zowel honden als mensen kan veroorzaken. Dit heeft geleid tot de dood van veel honden en kleine kinderen. Houd er ook rekening mee dat het rollen van de ramen niet bijna voldoende zal zijn om het voertuig te verafgaand. Doe het gewoon niet.

Vermijd hete trottoirs

Zorg ervoor dat uw huisdier nooit zo lang blijft hangen op hete bestrating, vooral als uw hond van zonnebaden op uw dek of oprit houdt. Beperk hun blootstelling aan de zon, omdat warm uit de grond hun lichaamstemperatuur snel kan verhogen. Houd bij het lopen van uw huisdier ook contact op met hete trottoirs of wegen tot een minimum, omdat hun poten van de hitte kunnen werpen. Denk erover om de poten van uw hond te beschermen met laarzen voor huisdieren, of gewoon te voorkomen dat u gedurende de meest populaire uren van de dag uitgaat.

Gerelateerd Is uw taak uw zwangerschap in gevaar?

Bescherm uw huisdier tegen parasieten

Muggen en teken zijn begrepen dat vectoren van ziekten, zoals hartworm en respectievelijk Rocky Mountain geïdentificeerde koorts. Deze insecten en spinachtige ongedierte ballon normaal in aantallen in de warme maanden, dus zorg ervoor dat uw huisdier de juiste preventieve behandelingen van uw dierenarts ontvangt om ze op afstand te houden. Het zou huisdierbezitters helpen om de gids van de puppydraad voor nagelmensen te begrijpen, evenals buiten. Dit kan alle soorten vermijdbare ongelukken stoppen. Denk aan dondhondenverzorging als het haar van uw huisdier isLang als teken en andere wezens zoals die harige omgevingen of een bezoek brengen aan uw regionale dierenziekenhuis.

Als het buiten warm is, is het een uitstekende tijd om plezier te hebben en om plezier te hebben in het buitenleven. Het is echter ook cruciaal om alle benodigde stappen te nemen om ervoor te zorgen dat uw huisdier op welke manier dan ook risicovrij is. Hoe zit het met jou precies? Welke beveiligingsideeën kunt u anderen laten zien?

Link naar dit bericht: Houd uw hond risicovrij. Met deze tips voor hete weersomstandigheden

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko