7 Redenen om de Lillebaby Provider

Categories:category

Líllébaby Totaal All Season Infant Carrier- Houd uw baby dicht en houd uw handen gratis, zodat u plezier kunt genieten van een uitje, of gewoon wat sh * t hebt gedaan! uitgecheckt om uit te ontdekken waarom we deze Lillebaby-drager leuk vinden.

Rookie Mommy Squad Mama, LO, met behulp van haar voorkeur LilleBaby Carrier

Er is een groot deel van babyspullen, maar er zijn veel producten die we niet zouden kwalificeren als baby-essentials. We zijn echter van mening dat een babyprovider een van de allerbeste uitvindingen is die ooit nieuwe ouders heeft geproduceerd. Het is iets dat u dagelijks zult gebruiken dat het leven gemakkelijker maakt, evenals absoluut een noodzakelijk is in ons boek!

Als u probeert een stevige, gestructureerde babyprovider te vinden, is de Líllébaby Total All Season Provider de beste optie om u evenals uw baby volledig lang te houden.

Shop The Lillebaby Total All Season Carrier

Hoogste redenen waarom we de Lillebaby-drager leuk vinden

1. 6-in-1-carrier

LINLLÉBABY TOTAL ALL SEIMESS PROVIDER is een 6 in 1-drager, wat aangeeft dat u een van de zes posities kunt selecteren: foetaal (die aangeeft dat de benen van de baby’s worden ingestopt), zuigeling, ergonomisch naar buiten, heup, jong kind, evenals terug. We gaan allemaal om het selecteren van uitrusting die de ideale investering is, evenals de Lilliebaby-provider zal je beginnen met je pasgeborene op 7 lbs en breng je mee naar je jongere in de kleuterschool op 45 lbs. (Maak een grapje over dat deel, maar we zullen niet oordelen als je niet wilt laten gaan)

De unieke transformationele stoel van het complete kan weinig worden gevouwen voor pasgeborenen en baby’s en verbreed tot een bredere omgeving als uw kind groeit. Dit zorgt ervoor dat je kind altijd wordt ondersteund van knie-to-knie, de allerbeste ergonomische setting voor hun heupen. Bovendien heeft deze Lillebaby-provider een licentie als een hip-gezond product van het Worldwide Hip Dysplasia Institute.

2. Comfortabel en ondersteunend

Wanneer u urenlang een baby vasthoudt (of wat u als dagen voelt) aan het einde, moeten de cruciale dingen die u wilt, zowel ondersteund als comfortabel. De Líllébaby Total All Season Carrier’s Pated Two-Way verstelbare riemen, uitschuifbare back-panelen, evenals lumbale ondersteuning maken dit een van de meest comfortabele provider uit onze ervaring.

Het heeft eveneens zip-down ademend bij elkaar passende panelen om je te helpen je evenals de baby koel te houden.

3. Twee zakken

Wie houdt er niet van een zakfunctie? Als ouder ontdekt u die extra compartimenten die ongelooflijk nuttig zijn voor de fundamentals die u nodig hebt binnen handbereik. Het heeft een grote ritssluiting die de kopdeksel vasthoudt, evenals kan uw telefoon vasthouden. Er is eveneens een kleiner compartiment voor dat voor uw sleutels.

4. Eenvoudig te dragen. eenvoudig te gebruiken.

Je zult niet in het materiaal in het materiaal worden geprobeerd om erachter te komen hoe je het geluid kunt instellen en waar het kind als een sling-drager gaat. Het is eenvoudig, snel en eenvoudig om je allebei in te buiken als voorbereid op een avontuur.

5. Hoofdbeveiliging voor de baby

Het duurt een paar maanden voordat je baby op hun eigen hoofd in staat zal zijn. De Líllébaby Total All Season Provider heeft een verstelbare nekondersteuningsfunctie die hun bitgin van flopping in de buurt houdt. Je kunt snel zijn knuffelheid veranderen met een riem en gesp-systeem om ervoor te zorgen dat het goed past.

Als een uitkeringselement omvat het totaal echt een afneembare kap die u kunt uittrekken van een van de zakken of wegwijken wanneer het niet nodig is. Het is een uitstekende functie als je veilig buiten wilt doorbrengen.

6. Prijs

Líllébaby Total All Season Provider is een van de meest budgetvriendelijke keuzes in de categorie. Het heeft momenteel 5 sterren uit bijna 1.400 beoordelingen!

7. Stijl

Het is verkrijgbaar in veel verschillende materiaalkeuzes om met uw stijl te coördineren. Het is ook een knappe provider!

Een paar ouderevaluaties hebben verklaard dat het uitstekend is voor MOM’s van Plus Size Mom en ze vereisten er niet eens dat er een extender riem mee heeft.

Shop The Lillebaby Total All Season Carrier

Wat zouden we veranderen?

Over het algemeen is de stijl van de Lillebaby-provider uiterst wijs en ook goed geloven. Desalniettemin is ons een probleem dat als u wilt overschakelen naar de positie van de vooruitzichten, het materiaal een beetje strak op de benen is. Als je ze voor een langere periode in die omgeving brengt, is het niet het meest comfortabel.

Op zoek naar veel meer opties?

Als dit de vakken voor u niet inspecteert, ronden we de 8 beste babyvaartmaatschappijen in alle categorieën af. Ontdek welke zijn rookie mama gecontroleerd, evenals hier geautoriseerd.

Over de auteur

Pin voor later!

Misschien ook:

Babyletto Modo Crib-evaluatie – slank, stijlvol, evenals fantastische waarde!

Tula vs Ergo – Battle of the Top 2 Infant Provider Merken

50+ Crucial Infant Registry Listing-producten om te bezitten + [10 producten om over te slaan]

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko