Feltman broers en zussen – mooie traditionele kledingstukken voor je baby of jong kind

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Het institutionele jaar is net begonnen voor veel huishoudens in de VS als u nog steeds op zoek bent naar een mooie kleding voor uw kleuter, zoek niet verder. De hoge kwaliteit en de taaiheid van de meeste kinderkleding is in de loop der jaren gedaald. Feltman broers en zussen hand geborduurde stijlen worden echter gemaakt om lang mee te doen.

Feltman broers en zussen klassiek, erfstukkleding ontworpen voor kleuterschool waardoor je bit-stagiair zich een ster voelt

Naarmate de weersomstandigheden koeler worden, willen ouders hun kinderen warm houden door ze in lagen te kleden. Het toevoegen van een mooi Feltman -broers gehaakt sweatshirt met geschulpte randen over een schattige jurk is perfect voor koude herfstdagen. Als uw kind de voorkeur geeft aan handgemaakte geborduurde bloemen, kan een elegant vest mogelijk perfect zijn om zowel shorts en t-shirts. Drie moeder van parelknoppen verfraait deze stijlvolle trui.

Gehechte bloemen Cardigan $ 37,50, foto met dank aan FeltManBrothers.com
Vest met bloemenembleem Pearl -borduurwerk $ 45,95, foto met dank aan FeltManBrothers.com
Kabelvest met houten knoppen $ 48,99 foto met dank aan FeltManBrothers.com
Laten we niet de ruwe en tuimelende zonen niet herinneren die een extra laag warmte vereisen op koude herfstmiddagen. Dit knappe kabelbrei is perfect om na school een bol in het gazon te spelen. De geribbelde voorste serape en visser -stijl kabelbrei -stijl biedt dit sweatshirt unieke stijl die perfect is voor elk type gelegenheid.

Je bitvrouw zal er zo goed uitzien en voelen als een prinses in een Filtman-broers en zussen A-lijnjurk

Diamond Smock -jurk $ 67,95, foto met dank aan FeltManBrothers.com
Meisjes voelen zich graag en zien er mooi uit. Een Feltman Brothers A-Line-jurk met een Peter Pan-kraag en vliegmouwen zullen haar dansen voor vreugde. De pin-withoptjes maken het perfect om te ronddraaien en voegt een beetje grillig vreugde toe. Speciale evenementen verdienen een extra speciale jurk zoals de Diamond Smock -jurk. Deze adembenemende jurk is traditioneel wit met met de hand genaaide diamantsmokkerij en direct bullions die zowel gebagatuurde elegantie als charme produceren. De verhoogde tuinjurk is de perfecte jurk om toe te voegen aan uw erfstukcollectie. Deze mooie jurk is voorzien van sierlijke diamantsmokkerij en een mooi rosebudontwerp. De horizontale pin stopt boven de zoomlijn geven deze jurk een blik van grillig onderscheid. De Franse kanten geschulpte afwerking en volledig geborduurde rozebuds maken de mouwloze jurk een must voor elk type speciale gelegenheid. Dit is een traditionele jurk die elk soort bitvrouw zowel als opnieuw tijd wil dragen als opnieuw. Elk beetje vrouwen houdt ervan om in jurken te jurken met het smokkelen en parels om zich zowel elegant als mooi te voelen. Het zigzag-lijfje voegt zowel en verbonden boog achteraan toe om deze jurk een voorkeur te geven voor elke dag.

Gerelateerde voordelen voor gezondheid en welzijn van nootmuskaat

Bouquet Collection A-Line geplooide jurk met flysleeve, $ 59,85, foto met dank aan FeltManBrothers.com
Rose Garden jurk $ 61,99. Foto met dank aan FeltManBrothers.com
Mouwloze jurk met pintucks en kant $ 63,99, foto met dank aan FeltManBrothers.com
Smocked jurk met parels $ 63,95 foto met dank aan feelmanbrothers.com

Feltman broers en zussen kleding voor jongens zijn ontworpen voor comfort en stijl

Kleine jongens willen graag comfortabel zijn. Met Feltman broers en zussen kleding voor jongens zal je jonge man er geweldig uitzien en nog steeds plezier hebben. De Bobby Fit is ontworpen voor zowel comfort als stijl. Deze tweedelige romper heeft een eenvoudige stijl die zowel traditioneel als schoon is. Het shirt beschikt over een Peter Pan -kraag en stikte langs de voorkant. De bijpassende shorts verbinden aan de buik met geperaliseerde knoppen. Als je je zoon voor een speciale gelegenheid moet jurken, is de gepintucde Bobby Fit een geschikte optie met zijn Peter Pan -kraag en twee rijen scherpe faggotering. De shorts verbonden aan het buik met decoratieve knoppen. De traditionele short is verfraaid met fijne rijen pintucks waardoor deze traditionele stijl opvalt in een menigte. Als je van Old World -kleding houdt, zal deze gesmokte Bobby Fit een voorkeur hebben voor je zoon om opnieuw en opnieuw te dragen. Ze wit shirt en blauwe shorts zijn handgemaakt met een gesmokte diamanten inzet en Pearlized knoppen rond de taille. Het is praktisch en eenvoudig om in te bewegen. Elk type jongen zou deze stijlvolle outfit willen dragen.

Peuter tweedelig Pintucked Bobby Fit $ 61,85, Foto Courtesy of Feltmanbrothers.com
2 stuk Bobby fit $ 56.85, foto met dank aan Feltmanbrothers.com
Smocked Bobby Fit $ 59,95, foto met dank aan Feltmanbrothers.com
We houden van de elegante stijl samen met de duurzame materialen in Feltman Siblings Clothing. Je kinderen zullen eruit zien als adel en zijn comfortabel in een speciale kleding van Feltman Brothers. Ze hebben eveneens babykleding in hun collecties.

Je babyvrouw zal de ster van elk type evenement zijn in een mooie Feltman Siblings Bishop Style Scalloped Hemjurk evenals Panty. Deze kledij is zo sierlijk en zoet. Ze kan het dragen voor een feestje, Pasen, kerkreis of elk type tijd dat je je babyvrouw als een prinses wilt togelen.

Gerelateerd weekend

Bisschop stijl geschulpte zoverjurk en panty, $ 57,99 foto met dank aan Feltmanbrothers.com
Voor meer informatie over Feltman Siblings en om hun totale catalogus te bekijken, bezoek: Feltmanbrothers.com. Je kunt ze ook ontdekken op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

* Openbaarmaking Ik kreeg een Feltman Siblings Bishop Style Scalloped Hemjurk evenals Panty in ruil voor deze recensie. Alle meningen zijn nauwkeurig en 100% van mij.

Link naar dit bericht: Feltman Siblings – Mooie traditionele kledingstukken voor uw baby of peuter

5/5

(1 beoordeling)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko