Plan A Mom’s Night Out

De uitdaging van deze week is het organiseren van het avondje uit van een moeder met enkele vriendinnen. Ga ergens waar je vroeger genoot in je oude leven. Boek de tijd op uw agenda en probeer er een terugkerend evenement van te maken (zoals elke derde donderdag of tweede dinsdag) zodat u en uw vrienden (en al uw respectieve partners) ervoor kunnen plannen.

Whitney en ik plannen deze MNO-datums graag vroeg genoeg ‘s avonds dat moeder helemaal uit het heksenuur en combinatie van dinersleertijd komt, maar misschien moet je daarin worden gemiddeld. Soms betekent een avondje uit niet echt een avond vrij.

Vraagt ​​u zich af wat u met uzelf moet doen?

Damesspelavond. Zoek een pub die Scrabble of Boggle serveert met het bier en ontmoet je vrienden. Mijn vriend Eva organiseert een maandelijkse spelavond en brengt haar eigen spellen.

Boekenclub. Ik ben een junkie van een boekenclub, die tot nu toe in vier ben geweest – en één al meer dan tien jaar. Toen ik in een nieuwe mama -boekenclub zat, was lezen optioneel en chatten en was dessert verplicht.

Gewoon eten en drinken. Als het punt is om opnieuw contact te maken met je vrienden, hoef je het niet aan te kleden met gimmicks, ga dan een restaurant zoeken waar je twee uur mee kunt zitten en chatten.

Naast de opluchting van het in de steek van je haar (zonder dat iemand het trekt) en een mooie top aantrekken (zonder dat iemand erop spuugt), is het een geweldige manier om te onthouden wie je echt los staat van iemands mama .

Heb je deze uitdaging voltooid? Ik hou ervan of haat het, vertel ons hoe het ging:

Reageer hieronder en morst de details.

Deel een foto met ons op Facebook.

Noem uw bestemming op Twitter of Instagram en gebruik hashtag #rookiemoms.

Of link in de reacties naar je eigen blogbericht over deze uitdaging.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko