Waarom zijn de kosten van geneesmiddelen op recept in de VS zo hoog?

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

In de afgelopen decennia hebben we een grote stijging van de prijzen van geneesmiddelen op recept in de Verenigde Staten gezien. Hierdoor vragen sommige mensen zich af waarom ze zo hoog zijn. Dit artikel zal helpen uit te leggen waarom en u begeleidt om de beste beslissing te nemen over hoe u geld kunt besparen op uw geneesmiddelen voor recept.

Volgens de jaarlijkse Fortune 500 -enquête stond de farmaceutische industrie bovenaan de lijst van de meest winstgevende industrieën. De hoge kosten van geneesmiddelen op recept in de VS zijn een groot probleem in het debat over de hervorming van de gezondheidszorg.

Hoewel het relatief economisch is om een ​​geneesmiddel op recept te produceren, moeten farmaceutische bedrijven een hoge prijs betalen voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. Hoewel mensen in de VS slechts 5% van de wereldbevolking vertegenwoordigen, zijn de Verenigde Staten de leider in onderzoek en ontwikkeling van drugs. Vijfendertig procent van het onderzoek naar nieuwe medicijnen wordt uitgevoerd in de Verenigde Staten. Een recent onderzoek gaf aan dat onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen voor AIDS, hartaandoeningen, kanker, Alzheimer en artritis de komende 25 jaar meer dan $ 750 miljard aan behandelingskosten zal besparen. Als u dure medicijnen in de VS koopt, helpt u de farmaceutische industrie hun onderzoek en ontwikkeling te financieren.

De meeste Amerikanen zijn op zoek naar betere alternatieven voor het kopen van hun recepten hier in de VS. U kunt geld besparen op medicijnen die bij andere landen zijn gekocht. Een Canadese apotheek heeft bijvoorbeeld dezelfde voorschriften die voor veel goedkoper in de VS beschikbaar zijn. De reden hiervoor is omdat drugs in Canada onder controle van de overheidsprijs staan. Canada heeft ook een bredere selectie generieke medicijnen dan de VS.

Gerelateerd meer informatie over het gebruik van fluoride als een mondelinge zorgproduct

Het kopen van duurdere medicijnen in de Verenigde Staten zal onderzoekers helpen meer te leren over nieuwe drugs om ziekten te behandelen, maar Amerikanen kunnen ervoor kiezen om geld te besparen door apotheken uit andere landen te gebruiken. De beslissing is aan jou. Zorg ervoor dat u goed opgeleid bent als u op zoek bent naar manieren om geld te besparen op uw geneesmiddelen op recept.

Cascia Talbert is een drukke blogger, uitgever, freelance schrijver, online handelaar en moeder van vijf kinderen, die in de Pacific Northwest woont. Met een B.A. In de geschiedenis en rechten en een passie voor schrijven en gezond blijven, begon ze in 2007 The Healthy Moms Magazine. The Healthy Moms Magazine staat momenteel gerangschikt op de beste gezondheidsblog voor moeders en bevat verschillende gezondheidsdeskundige schrijvers en moederbloggers. Mevrouw Talbert gelooft dat als moeders goed worden opgeleid over gezondheidsproblemen en hoe ze gezond kunnen blijven, ze die informatie kunnen doorgeven aan hun kinderen en de obesitasstatistieken van kinderen in de VS kunnen omkeren

Mevrouw Talbert is een aanbevolen gezondheidsblogger op WellSphere.com en haar artikelen zijn ook te vinden op ezinearticles.com. Ze runt ook het Social Moms Social Network op Ning, beheert Mom’s Natural Health and Wellness Store en is lid van de Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge.

Link naar dit bericht: waarom waarom Zijn de kosten van geneesmiddelen op recept in de VS zo hoog?

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko