Oprichter van gezonde moeders magazine te zien in de tevreden ouders en Kids Summit

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

https://apis.google.com/js/plusone.jshappiness is een doel dat iedereen probeert te bereiken. We willen tevreden zijn in ons huis en het gezinsleven en de carrière. Als we tevreden zijn, zijn we veel zelfverzekerder en minder gestrest. Volgens de American Psychological Association (APA) maakt 50% van de Amerikanen zich zorgen over het niveau van spanning in hun dagelijks leven (APA Survey 2004). Geen wonder dat we ook ongelukkig zijn.

Mensen die een gezonde levensstijl leiden, hebben veel meer kans om geluk te bereiken en minder gestrest te zijn. Als je ongelukkig bent, zullen je kinderen opmerken dat het een negatieve invloed heeft op hun welzijn. We willen allemaal gezonde en tevreden kinderen. Hier bij The Healthy Mothers Magazine werk ik hard om nuttige informatie en suggesties te bieden aan ouders om hun gezondheid te behouden en ervoor te zorgen dat hun kinderen gezond zijn. Ik ben vereerd dat ik in augustus in de tevreden ouders en kinderen wordt opgenomen. Beth Spicer van HappyParentsandkids.com heeft een team van experts samengesteld op velden van ouderschap om richtlijnen te bieden over het bereiken van geluk. Onze interviews worden telefonisch afgenomen en beschikbaar om op een later tijdstip online te luisteren. Ik zal het over deze onderwerpen hebben:-Wat is een gezonde levensstijl? Bespreek eten, slaap, wat voel je ons nog meer een deel van hiervan?

-Je een drukke blogger en moeder van vijf en je man reist vaak. Hoe handhaaf je met zo’n druk schema een gezonde levensstijl?

-Wat Kids of Foods Serveer en bereid je voor?

-Wat short -cuts heb je voor drukke ouders zoals jij die willen maken dat ze gezond zijn voor jou en je kinderen een prioriteit?

-Hoe hou je zelf een gezonde levensstijl?

-Wat heb je gevonden dat werkt en wat niet?

Je kunt luisteren naar mijn toespraak vanaf 19 augustus op HappyParentsandkids.com.

Cascia Talbert is een drukke blogger, uitgever, freelance schrijver, online handelaar en moeder van vijf kinderen, die in de Pacific Northwest woont. Met een B.A. In geschiedenis en rechten en een passie voor schrijven en gezond blijven, begon ze in 2007 het Healthy Mothers -magazine. Het tijdschrift Healthy Mothers staat momenteel op de beste gezondheidsblog voor moeders en bevat verschillende gezondheidsdeskundige schrijvers en moederbloggers. Mevrouw Talbert gelooft dat als moeders goed worden opgeleid over gezondheidsproblemen en hoe ze gezond kunnen blijven, ze die informatie kunnen doorgeven aan hun kinderen en de obesitasstatistieken van kinderen in de VS kunnen omkeren

Gerelateerd ter ondersteuning van uw “helden in training”

Mevrouw Talbert is een aanbevolen gezondheidsblogger op WellSphere.com en haar artikelen zijn ook te vinden op ezinearticles.com. Ze runt ook het Social Mothers Social Network op Ning, is de Chief Marketing Officer voor Talbert Nutrition LLC en is lid van de Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Volg haar op Google+.

Als je dit korte artikel leuk vond, kun je genieten van deze verhalen.

Bezig met laden…

var MarketGidDate = nieuwe date (); document.write (”);

Link naar dit bericht: Oprichter van gezonde moeders magazine te zien in de tevreden ouders en kinderen Summit

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko