Winkelmerkformules die voedingswaarde zijn gebleken, gelijkwaardig aan veel duurdere merken volgens de recente Federal Court Hearing

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Dit is een gesponsorde post geschreven door mij namens PBM -producten. Alle meningen zijn 100% van mij.

PBM Products LLC die winkelproducten voor winkelmerk levert aan Wal-Mart, Sam’s Club, Target, Kroger en Wal-Greens ontvingen $ 13,5 miljoen schade aan een valse advertentieclaim tegen Mead Johnson en Co, de makers van Enfamil® Lipil®.

PBM’s winkelmerkformules kosten tot 50% minder dan Enfamil®. De formules van ThePBM bestaan ​​niet uit dezelfde voedingswaarde als de merken van Mead Johnson.

De CEO van PBM Paul B. Manning verklaarde: “Deze beslissing van een jury van de mensen bevestigt dat de advertenties van Mead Johnson vals zijn geweest in het suggereren dat er een voedingsverschil is tussen onze producten voor het merk Winkelmerk en hun producten, terwijl in feite de enige grote major verschil is prijs. ”De case onderzocht twee voedingssupplementen, DHA (docosahexaenoïnezuur) en ARA (arachidonzuur) Mead Johnson noemt deze supplementen alleen lipil® voor marketingdoeleinden. Ze beweren dat het helpt bij de ontwikkeling van het kind. PBM verklaarde dat Mead Johnson een wazige foto stuurde van de speelgoeddek van een kind die naast een duidelijke picure van hetzelfde beeld was tot meer dan 1,6 miljoen ouders. De directe mailing suggereerde dat iets anders dan de Enfamil® Lipil® -mix van ingrediënten inferieur is en zal leiden tot een slechte ontwikkeling van oog en hersenen.

Dit is de derde keer dat PBM Mead Johnson heeft aangeklaagd voor valse advertentieclaims. Hoewel we het eens zijn met de rechtbank en het vonnis van de jury gezonde mama’s bevelen ten zeerste aan dat u de moedermelk van uw baby gedurende de eerste 12 maanden voedt. Er is tegenwoordig geen enkele babyformule op de markt die vergelijkt met de voedingswaarde in de beste moedermelk van de natuur.

Gerelateerd Wat voor soort voedsel is goed voor uw tanden? 7 gezonde opties

Bespreek dit op ons forum

Link naar dit bericht: Winkelmerkformules gebleken dat ze nutritioneel gelijkwaardig zijn aan veel duurdere merken volgens de recente hoorzitting van de federale rechtbank

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko