Fearless Fridays (gesponsord door methode!)

Wie voelt zich vandaag aan de hand? Wil je iets componeren om andere rookie -moeders te beïnvloeden? (Knik met je hoofd; het juiste antwoord is “ja.”)

We hadden zoveel plezier tijdens een extreem rookie-zomer dat we een nieuwe reeks berichten in de lezer introduceren. Deze keer hebben we een partner. Methode, de in San Francisco gevestigde makers van milieuvriendelijke huisreinigingsproducten (die ervoor kiezen dat we hun naam samenstellen in alle letters in de kleine case), sponsoren deze nieuwe serie, dus je zult hun logo samen met elk bericht zien. En als je verhaal is geselecteerd, zal de techniek je een zeggenschap sturen, dank aan je cadeau.

Dus, zonder nog meer ophef, is onze nieuwe stijl onbevreesd vrijdag.

Fearless Fridays draait allemaal om iets nieuws te proberen. Zoiets als borstvoeding geven in het openbaar, alleen vliegen met je baby of voor het eerst een tiener oppas in vergoeding laten. We nodigen je uit om een ​​verhaal te delen over een tijd dat je bang was om iets zo goed te doen als je het toch deed. (We hebben het over opvoedingsgerelateerde uitdagingen, mensen. We zijn blij dat je in de 2e klas van die hoge duik bent gesprongen, maar het is een beetje buiten het onderwerp.)

Hoe u deelneemt:

Schrijf een publicatie over onze stijl in de carrosserie van een e -mail.*

Voeg een of twee foto toe.

Zet “Fearless Friday” in uw onderwerpregel.

Stuur de e -mail naar moeders bij Rookiemoms dot com.

We kiezen onze favorieten en publiceren de komende zes weken elke week een andere lezer. Als we uw verhaal gebruiken, zal de techniek je een volledig ongelooflijke bundel sturen om je te helpen griepseizoen te nemen.

We kunnen niet wachten om van je moedige ouders te horen. Zoek naar de allereerste aflevering van Fearless Fridays op 1 oktober en bekijk ze regelmatig met 5 november.

* Merk op dat hoewel we het niet erg vinden als je je verhaal al op je eigen blog hebt verteld, we hopen dat je het opfriseert met een diepere focus op je zorgen en precies hoe je het hebt veroverd voordat je het met ons deelt. Ook hebben we technisch gezien geen vervaldatum, maar als u tot donderdag 4 november wacht, nemen uw kansen om gekozen te worden aanzienlijk af.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko