Blijf gehydrateerd en gezond met Ozmo

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Ik heb ergens gelezen dat het wordt aanbevolen dat gezonde volwassenen elke dag de helft van hun lichaamsgewicht in ons water drinken. Het bericht zei ook dat als je traint, je nog eens 8-16 oz water moet toevoegen, afhankelijk van hoeveel je zweet tijdens het sporten. Voor drukke moeders zoals ik kan genoeg water drinken uitdagend zijn. Zou het niet geweldig zijn als onze waterfles of beker ons op de hoogte zou kunnen stellen als we veel meer water nodig hebben?

Ozmo Smart Cup en Water-app voor hydratatie en welzijn

Technologie heeft een lange weg afgelegd en nu is er een Smart Cup and Water -app die u zal helpen de hele dag gehydrateerd te blijven. Ozmo van GrokingLab is een slimme beker- en water-app voor hydratatie en welzijn. De Ozmo Smart Cup volgt uw water- en koffie -inname via de Ozmo -app. Als u een zware koffiedrinker bent, kunt u limieten instellen voor uw koffie -inname op de app en krijgt u een melding wanneer u uw limiet bereikt.

Hoe werkt het?

Zoals alle elektronische apparaten moet u uw ozmo opladen voordat u deze kunt gebruiken. Ozmo wordt geleverd met een USB-oplaadbare batterij, een BPA-vrije 16oz capaciteit lekvrije beker, een informatieve interactieve app voor Apple en Android, en de mogelijkheid om te synchroniseren met Fitbit, Apple Health en meer. Met meer dan 35 miljard plastic flessen en veel meer dan 14 miljard papieren bekers worden elk jaar verspild in de VS, levert Ozmo een schoon en herbruikbaar alternatief.

Zodra uw Ozmo Smart Cup volledig is opgeladen, kunt u de Ozmo -app downloaden en deze synchroniseren met de beker op basis van uw persoonlijke instellingen. Uw drinkbedragen worden vastgelegd telkens wanneer u geniet van de beker en wanneer uw Bluetooth is ingeschakeld. Wanneer u uw Ozmo -beker vult, wordt automatisch ontdekt of er water of koffie in de beker zit.

Gerelateerde kruidnagel kan helpen de bloedsuikerspiegel te reguleren

De Ozmo Cup is de beste optie om iedereen te helpen zijn waterinname bij te houden. Het maakt ook een geweldig cadeau voor Moederdag. Voor veel meer informatie over de Ozmo Smart Cup, bekijk dan hun website op Ozmo.io.

*Openbaarmaking: dit bericht wordt gesponsord door GrokingLab.

Link naar dit bericht: blijven gehydrateerd en gezond met ozmo

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko