Maaltijd voorbereid op één? Suggesties om uw tijd en maaltijden

te maximaliseren, is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Koken en boodschappen kopen voor één persoon kan een uitdaging zijn, evenals meestal tot voedselverspilling. Door echter van tevoren maaltijden te plannen, kunt u echter methoden bepalen om uw restjes opnieuw te gebruiken. In sommige gevallen kan koken voor iemand ook veel problemen lijken. Uiteindelijk bespaart maaltijdvoorbereiding echter onnodig voedselverspilling, kost geld aan snel voedsel en maakt ze slechte voedingskeuzes. Als je van plan bent en bereiden, kan koken voor iemand een hele nieuwe wereld openen die verder gaat dan bevroren pizza en onmiddellijke noedelsoep. Susan Bowerman, MS, RD, CSSD, CSOWM, FAND – directeur, over het hele Wereldvoedingseducatie en training bij Herbalife Nutrition – deelt vier suggesties voor snelle maaltijdplanning voor één om u op weg te helpen.

Houd uw voorraadkast en de vriezer goed gevuld.
Vul je vriezer op met losse pack bevroren groenten en fruit naast garnalen en privé gevogelte borsten. Als je volkorennoedels, snel knagende bruine rijst, ingeblikte bonen, bouillon, tomatensaus, tonijn en zalm in de voorraadkast hebt, kun je in een mum van tijd een smakelijke maaltijd samenstellen. Het helpt ook om zowel veel verbonden als kruiden te hebben.

Verander restjes in make -overs.
U kunt ook van plan zijn om het voedsel dat u kookt dubbele plicht te laten doen. Als je kip grillt, maak dan extra en voeg dat toe aan de pasta van morgen. Als je vis kookt, maak dan voldoende om de volgende nacht in wat maistortilla’s met salsa te vouwen voor vistaco’s.

Plan uw maaltijden van tevoren.
Maak het allerbeste gebruik van bederfelijke items, zoals groenten. Je kunt geen halve kop sla kopen, maar je kunt de bladeren breken, ze zijn en vervolgens in een handdoek wikkelen om in de koelkast op te slaan, waar ze 4 of 5 dagen vers blijven. Als je geen enkele bundel van asperges kunt ontdekken, kun je het hele stel grillen, dan de helft als een avondmaaltijd en gooi de rest in de naleving van de primaire maaltijdsalade van de nacht.

Gerelateerde essentiële feiten met betrekking tot antibiotica

Pas recepten aan wanneer dat nodig is.
Hoewel veel recepten voor 4-6 personen zijn, kun je meestal veel in tweeën snijden met extreem weinig aanpassingen. Er zijn ook veel kookboeken rond die gericht zijn op koken voor één. Sommige mensen denken echter dat als ze gaan met de bewegingen van het koken van iets, ze liever gewoon veel meer maken en de restjes bevriezen. Dat kan echter gevaarlijk zijn: als je naar een koekje verlangt, zal je recept je waarschijnlijk voldoende deeg achterlaten om te bakken voor een huishoudelijke reünie!

Ga voor nog veel meer suggesties van maaltijdplanning van Susan naar www.discovergoodnutrition.com.

Link naar dit bericht: maaltijd voorbereiden voor één? Suggesties om uw tijd en maaltijden te maximaliseren

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko