Lifestyle verandering versus rage diëten.

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Voel je je ooit overweldigd door alles wat je in een tijdschrift leest, op sociale media ziet of op tv horen over gewichtsverlies? Ik heb besloten om wat onderzoek naar diëten te doen en veel meer te vinden over dit onderwerp! Bij het aanbrengen van een levensstijl moet het binnen onze grenzen zijn, bereikbaar zijn om een ​​leven lang te leven en uitvoerbaar te doen binnen ons budget! Het is niet één maat past allemaal!
Het moet ‘levensstijl met evenwicht’ worden genoemd in plaats van de term ‘gewichtsverlies’ te gebruiken.

Hoe kun je plezier hebben in het leven als je altijd op dieet bent? Is dat een manier om te leven? Hoe laten we onze kinderen zien over gezonde routines en genieten we tegelijkertijd plezier in het leven, als we het niet zelf doen? Laat je sociale media, tijdschriften en tv je beïnvloeden over hoe je kunt leven en eten. Laat het nummer op de schaal niet uitzoeken hoe we eruit moeten zien?
Ik denk dat balans de weg is naar een opgetogen leven vol vreugde.

We hebben onnodige angst ons lichaam met diëten. Het onderzoek heeft aangetoond dat veel diëten van gewichtsverlies, rage schuddiëten, enz. Geen evenwichtige en gezonde manier zijn om af te vallen. Het bevordert geen levenslange gezonde gewoonten. Hoewel ze een populair onderdeel van de gezondheidsindustrie zijn geworden. Waarom is dat? Mensen willen een snelle oplossing en de makers van het dieet creëren meestal een populair of rage -dieet om gewoon geld te verdienen. Het voelt soms overweldigend aan, diëten die beloven om u te helpen af ​​te vallen aan degenen die kunnen leiden tot flow hopen dat afvallen op magische wijze levensveranderend is! Het enige wat ze doen is je ontnemen van het leven, geluk in je hart en voedsel dat je leuk vindt. Ze laten je niet zien hoe je gezonde gewoonten kunt toevoegen of hoe je een gezonde levensstijl in je leven kunt budgetteren. De reden dat ik zoveel weet over rage diëten versus het aanbrengen van een levensstijlverandering, is dat ik van eigen ervaring heb geleerd. Als een jong meisje had ik een eetstoornis, die me vervolgens naar de jojo-diëting-achtbaan leidde. In 2013 nam ik een beslissing, het was genoeg van deze op en neer achtbaan waar ik mee bezig was. Ik wilde een levensstijl die veel meer gericht was op het bewust en attent zijn rond een gezonde en fite levensstijl. Dit is wanneer Sassy Mommy Fitness is gemaakt!

In mijn eigen ervaring heb ik geleerd dat “rage diëten” kunnen leiden tot tijdelijk gewichtsverlies, maar kunnen leiden tot ondervoeding en daaropvolgende gewichtstoename! Het zorgt ervoor dat je het gebrek aan controle in je leven en lichaam verliest, altijd gevoelens die van het leven zijn beroofd, je altijd hongerig voelen en je altijd gefrustreerd voelen. Je bekijk het nummer altijd op de schaal! Het is als een eetstoornis, maar het enige in een verschil is dat je eet, je telt calorieën, vervangt maaltijden door shakes of het volgen van een maaltijdplan. Je blijft aansluiten totdat je het gewicht verliest, maar wat gebeurt er nadat je klaar bent? Heeft het je laten zien hoe je een gezonde en fite levensstijl kunt leven? Heeft het u langetermijnondersteuning geboden en helpt het bij het leveren van een programma dat u zal helpen om te tonen over het nemen van kleine stappen om slim te veranderen? Heeft het je de vrijheid gegeven om plezier te hebben in het leven? Heeft het de beste versie van jezelf meegenomen? Zo niet, laten we het hebben over bewust zijn van dieetbeperkingen.

U moet zich bewust zijn van de voedingsbeperkingen die gepaard gaan met het dieet dat u kiest. Als het dieet laag calorieën, een rage -shake -dieet, calorieën enz. Is, kunnen uw hormonen en metabolisme uit balans raken omdat uw lichaam goede voedingsstoffen nodig heeft om op de juiste manier te lopen en gezond te blijven. Beschouw voedsel als uw brandstof, uw lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid calorieën per dag nodig, zodat het op cellulair niveau op de juiste manier kan functioneren. Het levert elke cel in je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft om te functioneren en te helpen vechten tegen ziekten. Uw cellen werken veel optimaaler met compatibele voedingsstoffen. Op zijn beurt helpt dit het lichaam een ​​vechtmachine te worden. Het zal helpen om gezondheidsprobleem en ziekte op afstand te houden. Het is cruciaal om het aanbevolen aantal calorieën te eten op basis van uw leeftijd, lengte, geslacht en sporter. U kunt cruciale apps op uw telefoon vinden om uw lichaam op het aanbevolen gewicht te houden.

De dieetwereld kan bestaan ​​uit mensen die zich van voedsel ontnemen dat ze meestal in hun dagelijks leven willen eten. Diëten geven u een tijdlijn en wanneer uw dieet wordt gedaan, neemt u terug naar uw oude gewoonten, waardoor het gewicht terugkomt, plus sommige. Nogmaals, ik benadruk, tenzij u uw eet- en trainingsroutines permanent verandertwaar je begon. Er is niets veranderd en je hebt niets geleerd. Je hebt gefaald op je dieet en nu heb je extra gewicht van dat dieet!
Dit is de reden waarom een ​​lifestyle -verandering veel logischer is. Het moet u laten zien en laten zien hoe u kleine stappen kunt maken om slim te veranderen en hoe u deze kunt laten passen bij uw levensstijl en budget. Uw doelen moeten bereikbaar zijn en u moet het een leven lang kunnen onderhouden. Volgens onderzoek kan slechts vijf procent van de dieters het gewicht met succes afhouden na dieet. Veel dieters herwinnen een derde van het gewicht dat ze binnen een jaar na het afgaan van het dieet terugkwamen. Bijna al het gewicht dat ze verloren is binnen drie tot vijf jaar terug. Meestal wordt een persoon zwaarder dan voordat hij op zijn ‘dieet’ gingen. Ik hoop dat wanneer u besluit op een dieet te gaan, u uw techniek heroverweegt en de ideale ondersteuning krijgt die u nodig hebt.

Sassy Mommy Fitness Mission is om moeders te dienen die hun geest, lichaam en leven willen versterken zonder dieet. Ik streef ernaar om vrouwen in staat te stellen hun leven te ervaren met veel meer gemak, gratie en geluk in elke dag! En laat je zien hoe je een levensstijl kunt creëren die bij je leven en budget past! Laten we eerlijk zijn, het is niet één maat die allemaal past. Sassy Mommy Fitness is een online fitness- en gezondheidsstudio- met live fitness-instructeurs en gezondheidsfitnessinstructeur Giordana Toccaceli, zodat we u doorlopende ondersteuning kunnen bieden!

De fitnesslessen en fitnesscoaching voor gezondheidszorg worden live online georganiseerd in het comfort van uw huis, kantoor of hotel.

Sassy mama fitness -tip; Voordat u een programma voor gewichtsverlies ingaat enz. We raden u aan om van uzelf en uw lichaam te houden en niet meer te vergelijken met uzelf en uw lichaam met anderen. Je moet je comfortabel en sexy voelen in je huid en in het huidige moment leven, zodat je plezier kunt hebben in de basis dingen in het leven!

Link naar dit bericht: lifestyle verandering versus rage diëten.
Gerelateerde tekenen dat u overmatige vermoeidheid ervaart

5/5

(1 beoordeling)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko