BorstveeLa: Empowering L.A. County Families om hun borstvoeders

te bereiken met zijn veel gezondheidsvoordelen voor zowel baby als mama, wordt de borstvoeding aanbevolen over verschillende redenen. Maar het gebeurt niet altijd zonder hindernissen.

Thuisbezoekprogramma’s zoals Welkom Baby Supply One-op-One Borstvoeding Support om gezinnen te helpen een sterke start te krijgen. Maar wat als ouders extra bronnen of gespecialiseerde diensten zoals tale-tie-behandeling nodig hebben? Borstvoedingla.org is de plek om te gaan. Gezinnen kunnen hun website bezoeken om:

Zoeken naar hun resourceplaat van lactatie-ondersteuningsdiensten die in heel L.A. County beschikbaar zijn (inclusief alle welkomstbabyprogramma’s bij de 13 deelnemende ziekenhuizen)
Krijg informatie over breastfeeding-wetten en rechten op borstvoeding op de werkplek en andere instellingen
Ontvang algemene aanbevelingen voor borstvoeding en tips
Vind lactatie-ondersteuningsgroepen

BorstveeLa heeft ook middelen om werkgevers, professionals in de gezondheidszorg te helpen, en anderen die gezinnen willen machtigen en hen ondersteunen met hun borstvoedingsdoelen.

De wetenschappelijke Directeur van Borstveetla Hannah Halliwell en Healthcare Facility & Healthcare Programmanager Cindy Young heeft onlangs online ontmoet met de familie die netwerkprogramma-managers versterken om te delen wat ze doen om L.A. County Families te ondersteunen. Hier is een opname van hun presentatie, inclusief een excursie van de online beschikbare middelen:

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko