E -mail uw baby

Foto: Alexander Dummer | E -mail je baby

Als je traag bent in het conventionele babyboek, zit een gemakkelijke snelkoppeling misschien al in de palm van je hand (ervan uitgaande dat je dit op een telefoon of andere kleine computer leest)! Sommige baby’s worden geboren met URL’s die al voor hen zijn gereserveerd. Dat is prima en alles, maar er is een reden om je voorlezen kind online te krijgen die niet alleen gaat over het reserveren van zijn of haar internet onroerend goed. Als u uw kind aanmeldt voor een e -mailadres, kunt u berichten naar zijn of haar toekomstige zelf verzenden.

Al die dingen die u niet in het babyboek schrijft, zijn kandidaten voor een e -mail naar de toekomstige inbox van uw kind.

Klik om te tweeten

Beste Julian, vandaag gooide je een driftbui als geen enkele die ik heb gezien. Je hebt me verbaasd.

Beste Julian, vandaag zei je “mama” op een manier die me vertelde dat je precies wist hoe je dat woord moest gebruiken.

Beste Julian, ik ben op mijn eerste zakenreis bij u, en het is niet half-bad.

Laten we eerlijk zijn, handschrift in babyboeken is old school. Schermgebaseerde communicatie is wat onze kinderen gaan verwachten. Dit is hoe hun leven zal worden gedocumenteerd. Natuurlijk is bloggen over hen een andere keuze.

Als u zich inzet voor de op papier gebaseerde methode, kunt u van tijd tot tijd de inbox van Baby controleren en uw berichten afdrukken. Of wacht gewoon. Wanneer deze mannen oud genoeg zijn om hun inbox te openen, kunnen ze alle aantekeningen lezen die je ze wilde sturen toen ze te jong waren om te begrijpen. En hopelijk zien ze je naam niet in de “from” -regel en klik op “Dit is spam.”

Voor degenen onder u die de URL-optie overwegen, onthoud dan dat u ooit een ander kind krijgt en www.the-nguyens.com veel logischer is dan www.owen-nguyen.com wanneer Owen’s kleine zusje komt.

Heeft uw baby al een digitale voetafdruk?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko