Lessen uit Finland: baby’s kunnen slapen in dozen

Hebben jullie dit BBC -artikel zien circuleren dat onlangs circuleert? Rookie Mom Yasmeen in Pune, India stuurde het naar ons. Bedankt, Yasmeen!

Zwangere vrouwen in Finland krijgen een starterset van de overheid met deze grote doos, geschikt als een pasgeboren slaapstation (inclusief een matras), boordevol zuigelingenbehoeften van kille weersomstandigheden tot badproducten. Wat ook in de doos genderneutraal is, en het bespaart het aanstaande ouders geld naast de stress die verband houdt met het nemen van veel aankoopbeslissingen.

Hoe geweldig voor elke baby in het land om exact hetzelfde begin in het leven te bieden, tot exact dezelfde badhanddoek met een kap. Een vader die in het artikel wordt geciteerd, zegt zelfs: “… als ik goede vrienden zie met jonge kinderen, is het leuk om te zien dat we een aantal typische dingen delen. Het versterkt dat gevoel dat we hier allemaal samen in zitten. ”

Vraag voor u: vond u het leuk om voor te kopen en alle dingen te kiezen die u nodig hebt om u voor te bereiden op de baby of heeft u liever een magische doos aan u overhandigd door de staat?

Afbeeldingen: BBC

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko