7 Redenen om van de Lillebaby Carrier

Líllébaby te houden Volledige seizoen Baby Carrier- Houd je baby dichtbij en houd je handen helemaal gratis, zodat je kunt genieten van een uitje, of gewoon wat sh * t gedaan! Lees verder om erachter te komen waarom we van deze Lillebaby Carrier houden.

Rookie Moeder Squad Mama, LO, Draagt ​​haar favoriete Lillebaby-carrier

Er is veel babyspullen, maar er zijn talloze items die we niet kwalificeren als baby-essentials. We denken echter wel dat een draagzak een van de beste uitvindingen is die ooit zijn gemaakt voor nieuwe ouders. Het is iets dat je elke dag zult gebruiken die het leven gemakkelijker maakt en absoluut een essentieel is in ons boek!

Als u op zoek bent naar een stevige, gestructureerde draagzak De Líllébaby, is de hele seizoenscarrier de ideale keuze om u en uw baby de hele dag comfortabel te houden.

Winkel de Lillebaby compleet All Season Carrier

Topredenen waarom we houden van de vervoerder van Lillebaby

1. 6-in-1-carrier

Líllébaby Complete All Season Carrier is een 6 in 1-drager, die impliceert dat u een van de zes posities kunt kiezen: foetaal (die de baby’s impliceert, zijn er in), zuigeling, ergonomisch naar buiten, heup, peuter naar binnen en terug. We gaan allemaal over het kiezen van uitrusting die de beste investering is en de Lilliebaby-carrier zal je laten beginnen met het dragen van je pasgeborene op 7 lbs en breng je om je kind te laten vallen op de kleuterschool op 45 lbs. (Maak een grapje over dat deel, maar we zullen niet oordelen als je niet wilt laten gaan)

De unieke, transformationele stoel van het complete kan klein worden gevouwen voor pasgeborenen en baby’s en uitgebreid naar een grotere instelling als uw kind groeit. Dit garandeert dat uw kind altijd wordt ondersteund van knie-tot-knie, de beste ergonomische positie voor hun heupen. Bovendien is deze Lillebaby-carrier gecertificeerd als een hip-gezond product van het International Hip Dysplasia Institute.

2. Comfortabel en ondersteunend

Wanneer u urenlang een baby vasthoudt (of wat u als dagen voelt) aan het einde, moeten de essentiële dingen die u wilt, zich ondersteund en comfortabel voelt. De Líllébaby completeert de gevoerde tweerichtige verstelbare riemen van het seizoensvervoerder, uitbreidbare backpanelen en lumbale ondersteuning, waardoor dit een van de meest comfortabele drager uit onze ervaring is.

Het heeft ook zip-down ademend mazenpanelen om u en de baby cool te houden.

3. Twee zakken

Wie houdt er niet van een zakfunctie? Als ouder vindt u die extra compartimenten zeer nuttig voor de benodigdheden die u nodig hebt binnen handbereik. Het heeft een grote zak met ritssluiting die de kopdekking vasthoudt en uw telefoon kan vasthouden. Er is ook een kleiner compartiment voor dat voor uw sleutels.

4. Eenvoudig te dragen. makkelijk te gebruiken.

Je zult niet in de stof verward zijn om erachter te komen hoe je de ring kunt positioneren en waar de baby als een sling-drager gaat. Het is eenvoudig, snel en gemakkelijk om je allebei in te buiken als je klaar te maken voor een avontuur.

5. Hoofdbescherming voor de baby

Het duurt een paar maanden voordat je baby op zichzelf kan houden. De Líllébaby Complete All Season Carrier heeft een instelbare nekondersteuningsfunctie die hun kleine noggin van flopping houdt. Je kunt zijn lekkerness gemakkelijk aanpassen door een riem en gesp mechanisme om ervoor te zorgen dat het goed past.

Als een PERK-functie wordt het complete daadwerkelijk geleverd met een afneembare kap die u kunt uittrekken van een van de zakken of wegwijken wanneer het niet nodig is. Het is een geweldige functie als je veilig buiten wilt doorbrengen.

6. Prijs

Líllébaby Complete All Season Carrier is een van de meest economische opties in de categorie. Het heeft momenteel 5 sterren uit bijna 1.400 beoordelingen!

7. Stijl

Het komt in een stel verschillende stoffenopties om met je stijl te coördineren. Het is ook een knappe drager voor mannen!

Een paar ouder reviews hebben gezegd dat het geweldig is voor MOM’s van Plus Size en ze hadden er niet eens een extenderriem mee nodig.

Winkel de Lillebaby compleet All Season Carrier

Wat zouden we veranderen?

Over het algemeen is het ontwerp van de LilleBaby Carrier erg slim en goed doordacht. Onze enige klacht is echter dat als u wilt overschakelen naar de positie van de vooruitzichten, de stof een beetje te strak op de benen is. Als u ze voor een langere periode in die positie draagt, is het niet het meest comfortabel.

Op zoek naar veel meer opties?

Als deze de vakken voor u niet controleert, ronden we de 8 beste babyvervoerders in alle categorieën af. Ontdek welke worden hier rookie-moeder geëvalueerd en goedgekeurd.

Over de auteur

Pin voor later!

Dit vind je misschien ook leuk:

Babyletto Modo Crib Review – slanke, stijlvolle en opmerkelijke waarde!

Tula vs Ergo – Battle of the Top 2 Baby Carrier Merken

50+ essentiële babyregisterlijstitems om te bezitten + [10 items om over te slaan]

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko