Tech Tuesday: hoe te sporten zonder het huis te verlaten

We weten allemaal waarvoor jogging -kinderwagens zijn uitgevonden, maar dat betekent niet dat we ons geïnspireerd voelen om er een te gebruiken. Zelfs als het is uitgerust met een krankzinnige gehechtheid die belooft de efficiëntie van de training te vergroten.

(Love Handles run $ 99.)

Misschien is het -2 graden buiten; Misschien slaapt je peuter; Of misschien kun je gewoon niet gemotiveerd worden om je kind in te pakken om te gaan sporten. Ik heb zelf geen van deze excuses, maar ik vind het nog steeds moeilijk om mezelf daarbuiten te krijgen.

Mijn favoriete indoor trainingsmethode is lowtech. Ik kies een tv -programma waar mijn man niet om geeft en ik plaats de stapruk van een kind voor de tv. Ik houd 5 pond gewichten in mijn handen en stap op en neer op de ontlasting voor de duur van de show. Tijdens commercials doe ik iets intenser om mijn hartslag te krijgen, zoals springende jacks of push-ups.

Maar technologie heeft ons meer opties gebracht. Hier zijn enkele van de manieren waarop ik heb geëxperimenteerd om binnenshuis te sporten.

1. On-demand oefening tv. Ik heb Comcast -kabel, en in de menu’s op aanvraag is er een sectie genaamd Fitness -trainingen, die te vinden is in de categorie Sports & Fitness. Er zijn minstens honderd trainingen om uit te kiezen, van 8 minuten durende cardio-danssessies tot 30 minuten durende krachttrainingen met Kristi Yamaguchi.

2. Gratis je buistrainingen. Geen kabel? Dat is goed. Cafe Mom, onder andere, heeft online volledige trainingsklassen geplaatst. Steun gewoon uw laptop of tablet omhoog en druk op Play. Hier is er een die ik onlangs heb gedaan. Zoek YouTube voor “30 minuten training” om enkele keuzes te vinden.

3. Niet-vrije dingen op iTunes.â Als je een bepaald programma wilt, zul je het waarschijnlijk vinden op iTunes. Ik heb Apple TV, wat betekent dat ik alle iTunes -inhoud op mijn grote scherm kan bekijken, maar zelfs zonder dat werkt ook op een mobiel apparaat. (Merk op dat het niet nodig is om de 30-daagse shred van de populaire Jillian Michaels op iTunes te kopen omdat je het gratis kunt vinden op YouTube.) De meeste podcasts zijn eigenlijk gratis, en er zijn er een die je coachen via een yogasessie en andere binnenactiviteiten. Zoek dus in zowel het tv -showsgedeelte als het podcast -gedeelte van iTunes.

4. Virtuele, maar echte trainers. Navafit is een website waar u zich kunt aanmelden en vier gratis lessen kunt krijgen om uit te proberen voordat u een maandelijkse abonnementskosten betaalt. De trainingsklassen zijn live online, en een Skype-achtige interface maakt het zo dat je letterlijk in een klas met andere mensen zit en de trainer je kan zien. Registreer van tevoren voor de klassen en log vervolgens in op de kamer wanneer deze begint. Ik had een paar sessies met een van de trainers, Byron, waar we spraken over mijn fitnessniveau en doelen stellen. Ik hield van de verantwoordelijkheid die het me dwong, maar uiteindelijk viel ik van de wagen.

I like having all these options at my fingertips because trying something new keeps me coming back. As many times as I have set the intention to do the 30-Day Shred for 30 days, I have never made it past four or five days. I always end up back in front of Beverly Hills 90210, stepping up and down with my hand weights.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko