Ga naar de drive-in film met baby aan boord

Rookie Mom, Emily, stelde voor om de drive-in film te raken als een fantastische baby-on-board date night. Naar de drive-in gaan met een baby heeft veel voordelen.

De laatste keer dat ik naar een drive-in ging, reed ik met mijn vriend, Rachel, en we hebben echt genoten van de film Twister (waarin een drive-in bioscoop wordt gedecimeerd door een tornado). Ik wens alleen dat de drive-ins in de buurt van Berkeley nog steeds opereerden! Onze dichtstbijzijnde is in overeenstemming op ongeveer 45 minuten afstand.

Emily vertelt ons over het nemen van haar twee maanden oude naar de films:

Dit is het beste voor mijn baby – ze valt in slaap op de rit daar, slaapt met veel van de films, evenals wanneer ze wakker wordt (en huilt), niemand kan haar horen, en ik kan onopvallend in het auto.

Als ze kieskeurig is, stuiter mijn man en ik om de beurt haar op onze ronden stuiteren, gewoon om de 20 minuten afhandelen. Dit heeft ons in staat gesteld om alle first-run volwassen films te zien.

Oh ja, en gezien het feit dat het geluid beschikbaar is met onze voertuigstereo, hoeven we ons geen zorgen te maken over luide films.

We zijn het met Emily eens dat het hebben van een baby niet het einde van liefhebbende films aangeeft.

Gerelateerde activiteit: ga naar de bioscoop waar huilen is toegestaan.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko