Waarom de springkussen me een veel betere moeder

maakt voordat ik een baby kreeg, had ik een extreem verwijder concept van wat voor soort moeder ik zou zijn. Na Babywise te hebben uitgecheckt op advies van een kinderloze vriend, begreep ik dat ik mijn pasgeborene op een routine zou zetten en mijn zwangerschap toevertrouwt aan nuttige bezigheden zoals het kruisen van producten van mijn takenlijst en het initiëren van banen met de baby met het kind Aan mijn zijde in een springkussen.

De aanwijzingen van het boek zijn niet voor mij gelukt; Het is onder andere gebaseerd op het uitgangspunt dat een baby om de vier uur eet (in plaats van de twee uur durende cyclus die ik leek te zijn). Wat de wat?

Welnu, de springkussen kwam tenminste van pas.

Hoewel ik het nooit heb gebruikt voor het maken van spel

1. Ik geur beter. Mijn baby’s hebben graag in de stomende badkamer gehouden terwijl ik in een douche ga. Omdat mijn wasmachine ook in de badkamer is, motiveerde het bestaan ​​van Sawyer me meestal om een ​​tonnen was te doen. Ik voelde me schoon iets dat ik als vanzelfsprekend gebruikte, maar niet sinds ik uiteindelijk moeder werd.

2. Ik kook eten. Het blijkt dat mijn huishouden een aantal keren per dag moet eten. Toen ik Sawyer uit mijn lichaam kon verwijderen (babydragers zijn een noodzaak, ja?!), zijn we afgestudeerd aan het plaatsen van de oppas op de vloer van de keuken, zodat hij de hete actie van een risicovrije afstand zorgvuldig zou kunnen bekijken. Het bereiden van maaltijden voelt soms als de helft van alle opvoeding.

3. Ik bescherm mijn relaties. Ja, met een baby in de buurt, kunnen mijn telefoontelefoontelefoons sillier ruis. Ik val soms in die zuigzonse babystem als ik aan het chatten ben met mijn vriendinnen, maar die telefoontjes worden tenminste gedaan. Het hebben van goede vrienden maakt me een gelukkiger persoon.

4. Ik componeer en publiceer. Met een beetje baby aan de voet van mijn bureau heb ik een Gajillion -e -mails geschreven, talloze blogposts en twee boeken (oké, het tweede boek is geschreven met baby in de baarmoeder en niet op de vloer). Zeg u dank aan de stoelen die deze prestaties mogelijk maken.

5. Ik speel met mijn kinderen. Door Auto Parking Sawyer in de buurt, kan ik bordspellen spelen met de enorme jongens terwijl hij naar ons kijkt. We willen ook ons ​​kleine publiek vermaken met huishoudelijke dansvieringen en niet -geschreven poppenspelers. Terwijl we presteren, krijgt Sawyer veel mogelijkheden om zijn ontluikende klapvaardigheden aan te tonen.

En ik weet zeker dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat de allerbeste moeder goed ruikt, haar kinderen voedt, blijvende vriendschappen heeft, trots is op haar prestaties, terwijl ze altijd onthouden om plezier te hebben met haar kinderen.

++++

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko