Haal de tranen uit het wassen van je jonge kinderen

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Dus je hebt net een baby gekregen. Je zorgt ervoor dat je prachtige bitbundel altijd comfortabel is. Hoewel dat misschien het juiste lijkt om in de meeste omstandigheden te presteren, kan het in andere omstandigheden schadelijk zijn. Vooral wanneer die kleine cherubs peuters veranderen! Als je een soort vrienden hebt met oudere kinderen, begrijp je de vreselijkheid die om het wassen van een jonge kinderen haar is. Ze schreeuwen vaak, huilen, en gooien alles uit tijdens het proces. Dit komt vooral door precies hoe zacht u was toen ze zuigelingen waren om geen water in hun ogen te krijgen. Hoewel je misschien gelooft dat dit de juiste aanpak was, kan ik je garanderen dat het niet is.

Nu vertel ik u op geen enkele manier om water in het gezicht van uw kind te dumpen. Neem gewoon een wasstofstof of zelfs je hand, evenals druppelwater tijdens hun deal met elk bad. Maak het leuk als je het doet door een geluid als “wee” toe te voegen, of grinnikend om je kind te laten begrijpen dat het goed is. Ze voldoen tenslotte aan uw signalen. Wanneer je baby water heeft gehad met hun deal met hun hele leven, wanneer ze uiteindelijk een jong kind werden, zal hun geen reden voor hen zijn om te krimpen als je hun haar wast. Mijn jonge kind staat op het punt om twee weken twee te worden, ze gaat graag onder water, en dumpt vaak de badbeker op haar hoofd zelf omdat ze het leuk vindt.

Heb je al een jong kind en heb je dit niet kunnen doen en nu zijn ze versteend om hun haar of water in hun ogen te wassen? Er zijn een paar dingen die je kunt proberen. Je kunt proberen ze te herstellen terwijl ze in het bad zijn. Je kunt de wasstoftechniek met water gebruiken om ze alleen te laten zien dat het niet zo goed pijn doet als er niets is om bang voor te zijn. Je kunt proberen met hen in het bad te gaan en het aan jezelf te doen om ze te laten zien dat het grappig is, niet eng. Of als al het andere stopt met werken en het is gewoon een zware strijd die niet de moeite waard is om te vechten, geef ze dan een washandje of handdoek om over hun ogen te houden terwijl ze hun haar wassen. Dit zal hen een gevoel van veiligheid bieden en hun tranen laten verdwijnen.

Gerelateerd hoe precies om te gaan met stress en emotioneel eten terwijl u thuis blijft

Toen ik in mijn 5-jarige step-dochtersleven kwam, was ze 2. Ze was extreem doodsbang voor elk type water, met name het bad. Het duurde een paar weken duwen en lieten haar zien dat ik haar nooit pijn zou doen. Uiteindelijk begon ze te kalmeren in het bad. Toen ze was gekalmeerd, evenals haar angsten voor het water zaten te zakken, probeerde ik licht te beginnen met een gewone water op haar gezicht te laten druppelen. Gewoon een beetje, evenals extreem zachtjes. Na een tijdje heeft ze nu ook de angst voor water overwonnen in haar deal met evenals een routinematige vis. Ze gaat graag nu zwemmen, en zal zelfs haar eigen hoofd in het water dompelen. Dit is een belangrijke prestatie in mijn leven als stiefmoeder, evenals een die ik zal koesteren.

Het wassen van je jonge kinderen hoeft geen marteling te zijn, maak het weer leuk en probeer deze ideeën! Ik begrijp dat het beangstigend lijkt, omdat je kind op het allereerste tijd zo goed kan huilen als je misschien gelooft dat je ze pijn doet. Maar geloof me op de lange termijn, het zal jullie allebei ten goede komen. Als je het probeert, laat me het precies begrijpen hoe het voor jou werkt!

Link naar dit bericht: haal de tranen uit het wassen van het haar van je jonge kinderen

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko