Babynamen geïnspireerd door J.Crew

Mijn dochter, Scarlett, is een van de twee sletters in haar 3-jarige balletklasse. Terwijl de kleur Scarlet anders wordt gespeld, roept haar naam een ​​dieprood beeld op voor mij, en ik hoop dat terwijl ze ouder wordt, ze een affiniteit ontwikkelt voor rood als haar kenmerkende kleur.

Zoals ik de afgelopen jaren een toenemend aantal kleine meisjes heb gehaald, heb ik me afgevraagd of ze dezelfde rode accessoires zullen kiezen of een rode VW-kever wenst wanneer ze 16 worden. Als mijn naam Ruby was, Dat is wat ik zou willen rijden.

Ik noemde een paar jaar geleden dat in onze postpartum yoga-klasse twee andere baby’s waren met kleurrijke namen: Hazel en Salie.

En nu heeft een goede vriend haar eerste dochterolive genoemd.

J.Crew Shirt voor kinderen in Olive Spice

Hoewel dit allemaal mooie namen zijn, kan ik het niet helpen, maar poke plezier bij de trend. Welke andere namen kunnen worden getrokken uit een J.crew-catalogus?

Bloesem? Of is dat deel van de bloemtrend in meisjesnamen die roos, lelie en dahlia omvat. En natuurlijk, mijn beste vriend Heather, wiens naam waarschijnlijk op elke pagina van de J.crew-catalogus staat.

Serieus, ik ben eigenlijk een fan van de natuur geïnspireerde naam. Ik weet dat ze niet bedoeld zijn om ons te laten bedenken aan crewnecks met lange mouwen. We kennen een lieve meid genaamd Aspen, een jongen genaamd Hawk, en een oude middelbare schoolvriend van mij heeft een zoon genaamd Ocean. (En de middelste naam van mijn scarlett is het meer, hoewel dat een familienaam is.)

De kleur van deze jurk? Ceder.

Wat zijn je favoriete namen die afkomstig zijn van de natuurlijke wereld … of de J.crew-catalogus?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko