Speel hinkelen binnen

Het enige dat ontbreekt uit dit concept is de beschrijving van precies hoe ik een paar minuten op de laptop vangen of een cacao drinkt terwijl dit allemaal aan de hand is.

Hopping voeten van Nieniedialogues

Ik hou van het jonge kind en de preschooler-spellen waar ik op één locatie kan zitten en nog steeds deelnemen alsof ik de tolcollector ben terwijl de jongens rondgaan en rond de leefruimte met push-auto’s. Of als Holden van de gele stoel van de kussens springt en mijn taak is o Catch the Mid-Air Leap op de camera. Of beter nog, als mijn gebogen benen de tunnel zijn of mijn uitgeputte lichaam de “berg” is.

Bekijk deze schattige methode om de bit-ones actief te houden terwijl u ze toejuicht: HopStanker binnenshuis! Je vereiste gewoon wat tape. (Via ohdeedoh)

Gerelateerde activiteit: plak een indoor treinbaan

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko