De moderne anti-inflammatoire levensstijl

delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

De ontstekingsremmende levensstijl, het is geen lange bestaande planetaire levensstijl van de natuur. Deze moderne levensstijl gaat tegen al het logische denken. De fysiologische “inflammatoire” antwoorden van het lichaam zijn de functies van het immuunsysteem; Ze zijn de stimulerende acties in alledaagse fysieke beledigingen. Deze “911-oproepen” zijn verzoeken om hulp aan een levens- en doodsituatie. Elk biologisch moment genereert de mentale ups met die fysieke downs. Het hedendaagse leven van vandaag gaat over natuurlijke evolutionaire harmonie met zijn kunstvormige revolutionaire blauwe plekken. Onze tangentiële “innerlijke” geest leert over wie we op dit moment zijn. Dit verschilt van de “uiterlijke” onmiddellijke aandacht voor ons fysieke welzijn, wat de primaire actie en principiële fysiologie van ons lichaam is. De eerste responders, geactiveerd door biochemische hormonale communicatie, krijgen het voorlopig, reizen met de bloedstroom zonder enige weerstand om beschadigde weefsels te repareren. Dit inflammatoire proces is de “nummer één” actie van zoölogische leven, is direct afhankelijk van ademhaling, drinken en eten. De weefsels van ons lichaam, wanneer kalm, staan ​​onder de controle over het parasympathische zenuwstelsel. Wanneer de huid wordt gesneden, schakelen veel niveaus van BIOENERGETICS aan en beginnen bepaalde systemische communicatiesystemen om uitzending.

Zodra de hersenen ontdekken, weet het hele lichaam van de stuitligging van de integriteit. Een inflammatoire alarm prikkelt het sympathische zenuwstelsel. Direct, de informatie die veel cellen gewond raken en we verliezen bloed, is verspreid. Het is echt een wonder, hoe ons lichaam zichzelf repareert. Bloeden begint na de “Ouch” -ervaring en ontsteking begint het onmiddellijke proces. Een bloedstolsel ontwikkelt zich tot een gewonde site, waarbij een microscopische prei sluit. A “Neem geen gevangenen” immuunsysteem aanvalt een toxische infestatie door opportunistische micro-organismen. De vuilnis die neutrofielen eet, een grote immuuncel die in het bloed wordt aangetroffen, zijn het moment van het lichaam en constante opruimende bemanning voor biologisch afbreekbaar puin. Een stolling, dan naar een opruiming, de laatste stap van de ontsteking is de reparatie, waardoor schrikken weefsels sterker zijn dan voorheen. Dit is de gezond (of genezing-uw) zelfreactie van de natuur. Zoals al het andere in de evolutie, is de inflammatoire gelijkenis in dieren wereldwijd, die lijkt op de genetische conditionering van de planeet in heel leven.

Gerelateerd weekend reflectie # 35- bloggen

Het eerste amfibie-wezen dat op het land loopt, gaat 365 miljoen jaar geleden terug. Ze deden dit met een skelet, vergelijkbaar met de vierbenige dieren van vandaag. Ons eigen Homo Sapiens Skeleton lijkt op dit evolutionaire verleden. Allen zijn gerelateerd in de wereldwijde DNA-familie van Aarde, die een milieu-terrestrische cultuur uitoefent. De “ontstekingsreactie” is zo oud als een van de skeletten in onze evolutionaire kast. Genezing van een verwonding dateert uit naar de “primordiale soepen” van de vroege oceanen; Genetisch plant en dierenleven is drie miljard jaar oud. Als “ontstekingsremmend” betekent, tegen ontsteking gaan en onze interne genezingsprocessen onderdrukken. Dit slaat nergens op. Om dierfysiologie te begrijpen, moet ontsteking een van de vroegste processen zijn om te evolueren in biologisch leven. Het hoofddoel van een ontsteking is om te genezen, om toxines te verwijderen door ze te verwerken van de blessure-site van een lichaam. Een huidbesnoeiing is een duidelijke spoed door onze cellulaire intelligentie, maar er zijn zoveel niet zo voor de hand liggende verwondingen, die onbewust worden gemaakt.

Tegenwoordig worden gifstoffen opgeslagen in het lichaam, waardoor chronische ontsteking worden veroorzaakt; Hun zure chemie benadrukt het alkalische karakter van onze weefsels. Een chronische aandoening is de grootte van een microscopische stortplaatsen. Onze ongezonde zure gewoonten blijven deze moleculaire dumpsites vullen met nutteloze materie en gevaarlijke stoffen. Waarschuwing van de afval die opportunistische aaseters wordt verzameld, worden deze moderne inflammatoire degeneratieve ziekten allemaal veroorzaakt door onze onwetendheid. De enige “echte” fysiologische manier om zichzelf te genezen en deze chronische omstandigheden om te keren, is niet om ze te negeren. Stop de ongezonde gewoonten en begin het lichaam te voeden met een overvloed aan planetaire energie en voedingsstoffen, samen met veel mentale rust (slaap). Dit is evolutionaire genezing en al het wild op de planeet geërfde de genen om zichzelf te genezen.

Gerelateerd weekend

De “inflammatoire levensstijl” is de natuur van de natuur. Alle natuur van de natuur ondersteunt deze stijl van zijn. De eaDe levensstijl van RTH houdt van en leeft een genetisch, evolutionair en milieubestaan ​​op aarde, ongeacht welke periode van evolutie die we het hebben. De herbivoren en carnivoren, vóór en na de dinosaurussen vijfenzestig miljoen jaar geleden leefden ze allemaal deze natuurlijke manier, die de voedselketens van de planeet van elk draaiend seizoen consumeerden. Planteters en vleeseters, iedereen is geprogrammeerd door de milieuconditionering van de aarde; Geen enkel dier verwerkt in de hele tijd hun voedsel, anders dan kauwen en het inslikken. Planetaire voedingsmiddelen, vers geleverd, zijn de beste en enige echte voedingsmiddelen om het lichaam en al zijn biochemische en fysiologische functies te voeden. Er is geen manier om dit natuurlijke systeem te verbeteren van zijn ontsteking tot zijn bemesting. Een levend fenomeen is het continuüm van het leven van de natuur.

“De appel valt niet ver van de boom”

De beste levensfilosofie om te accepteren voor het creëren van onze evolutionaire gezondheid is: “De appel valt niet ver van de boom.” In deze chaotische tijden, om echt gezond te zijn, vereist slechts een bewuste verbinding met de “boom des moeder van de moeder natuur. Opgericht in de tuinen van Eden, gezonde middelen, worden omringd door de energie en voedingsstoffen van biologische oorsprong. Gezond zijn, betrekt alleen iemands deelname aan deze lifestyle om de voordelen te plukken. Een ontstekingsziekte kan worden uitgelegd met een inflammatoire ondersteunende levensstijl. De voedingsmiddelen en sappen van de natuur voeden onze immuniteit voor piekprestaties; De natuur en alleen de natuur levert de evolutionaire voedingsmiddelen die bedoeld zijn voor ons lichaam. Begrijp niet-evolutionair voedsel zijn niet-voedingsstoffen in hoge mate en indien opgeslagen, ontstekingsdoeleinden in onze weefsels. Chronische ziekte gebeurt wanneer er te veel inflammatoire sites zijn voor ons immuunsysteem om aan te pakken; We breken af, niet kunnen het hoofd krijgen en gedwongen worden om op te letten. Sommigen van ons zullen anti-inflammatoire middelen en antacida inslikken voor een anorganische chemische re-balans, die de inflammatoire voedingsmiddelen tegengaan die we verslaafd zijn aan eten. Anderen zullen snel, veel water drinken en het alkalische voedsel van Moeder Nature eten om onze ontstekingsacties en levensstijl te onderstijl, te voorkomen, genezen en repareren van onze weefsels die worden geschaad door milieutrauma’s.

Gerelateerde 5 manieren Shakes helpen drukke moeders tijdens de vakantie

Wat denk je?

Website http://www.thefertileground.com

Link naar dit bericht: De moderne anti-inflammatoire levensstijl

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko