Praten over iets anders dan slaap

Mama’s kunnen praten over zooo veel andere dingen dan slaap | Foto door Priscilla du Preezâ on -splash

We begrijpen dat er die mensen zijn wiens baby’s elf of twaalf uur per nacht beginnen te slapen rond vier maanden oud. Deze zogenaamde “baby’s” nemen drie alledaagse dutjes op 8, 12 en 4.30. Evenals dan zijn er de rest van ons.

Op een gegeven moment werd de reguliere discussie van mijn mama’s groep zo gedomineerd door slaap dat we met elkaar ziek van elkaar begonnen te worden, hoewel we elkaar zo extreem slecht nodig hadden, omdat niemand anders klaar zou zijn om naar ons te luisteren om met dergelijke hysterie over ons te praten over ons De slaapgewoonten van het kind.

Omdat het een gevoelig probleem was, heb ik de groep van tevoren gemaild, wat suggereerde dat we tijdens onze volgende bijeenkomst het onderwerp zouden censureren tenzij het een ernstige geestelijke gezondheid en welzijnsomstandigheden was die iemand moest aanpakken. Ik stelde een lijst voor van alternatieve onderwerpen die ons zouden helpen om ons te stimuleren en ons tijdens onze vergadering te laten lachen. We hebben dit twee keer zo goed gedaan als het was heel veel plezier.

Onze stijl was om rond te gaan in een cirkel en elk antwoord, de voorgestelde alternatief-tot-water-is-je-baby-slapende vraag. Dit is je 21e Rookie Mommy Challenge. Hier zijn enkele gespreksstarters voor jou:

Wat bracht je hier online?

Waar ging je naar de universiteit en wat heb je gestudeerd?

Hoe zou je het kind noemen als het het andere geslacht was?

Vertel ons over de verbinding die u had voordat u bij uw partner was.

Deze kunnen lawaai zijn, maar wanneer je al je bindingstijd hebt besteed aan het gaan over kinderwagens en tepels, heb je misschien een aantal fundamentele feiten weggelaten. Probeer het en laat ons precies begrijpen hoe het gaat.

Niet bereid om het met een dag te redden zonder over slaap te spreken? Kies nog een uitdaging.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko