Zwanger in L.A. County? Ontdek gratis ondersteuning bij WELKOMBABYSUPPORT.ORG

Het is nu eenvoudiger dan ooit voor het verwachten van mensen in L.A. Regio om verbinding te maken met de gratis ondersteuningsservices van het Welcome Infant Program. Als u met gezinnen werkt die verwachten, moet u ervoor zorgen dat ze welkomstbabysupport.org uitchecken.

De site legt de voordelen uit van het allereerste 5-gefinancierde welkome babyprogramma, evenals inclusief een snelle en eenvoudige methode voor gezinnen om te linken naar het programma van hun ziekenhuis. Als ze niet in een deelnemend ziekenhuis leveren, zal de site hen naar Homevisitingla.org’s Edirectory leiden, waaronder meer opties voor gratis prenatale en postpartum-ondersteuning.

“Thuisbezoek” in de tijd van Covend?

Vóór de pandemie, welkom baby’s, evenals de partnerhuisbezoekprogramma’s die persoonlijk bezoeken zijn verstrekt. Op dit moment worden alle bezoeken vrijwel gedaan, dus een-op-één ondersteuning wordt nog steeds aangeboden aan de tafel of een tafel van de keuken.

In deze uitdagende tijden kunnen alle verwachte families een beetje extra ondersteuning gebruiken. Laat ze alsjeblieft begrijpen dat het daar is! Print deze flyer en bewaar een stapel in de receptie van uw organisatie of kopieer en deel de link. Zoals altijd, elk type verwijzingen dat u gebruikt met dit type, worden met name gewaardeerd!

Zie de Spaanse versie hier.

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko