Walt Disney World Restaurants met de beste thematisering

Dit bericht kan gelieerde koppelingen voor uw gemak bevatten. Als u een aankoop doet nadat u op een link hebt geklikt, kunnen we een kleine commissie verdienen, maar het kost u geen cent meer! Lees hier ons volledige openbaarmakingsbeleid.

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweet

Pin

Docking Bay 7 Food & Cargo, Malaxy’s Edge

Wanneer je denkt waar te eten op vakantie, ga je natuurlijk nadenken over de plaatsen die het meest gehouden en heerlijk eten hebben. Maar als je op een Walt Disney World Vacation bent, denk je ook aan iets anders. De thinging.walt Disney World is immers helemaal over thema. De resorts zijn bedoeld om u naar een andere tijd en plaats te vervoeren. Je zou kunnen beweren dat Disney de term ‘themapark’ heeft uitgevonden met Disneyland. Alles om je heen wordt verondersteld om te evociteren. Er is in geen geval mijn favoriete Walt Disney-wereldrestaurants in termen van thema:

Biergarten

Dit buffetrestaurant in het paviljoen van Duitsland van Epcot’s World Showcase transporteert u naar Oktoberfest in een Beierse stad. Dineer op Bratwurst, Schnitzel en Aardappelsalade terwijl je luistert naar traditionele Duitse volksmuziek die op het podium live wordt uitgevoerd. De polka-muziek en stevig tarief vieren een traditie die meer dan 200 jaar oud is.

Docking Bay 7

Disney had echt hun thema-spel met Galaxy’s Edge, en deze teller-eetcafe is geen uitzondering. Je zult het gevoel hebben dat je in een sterrenstelsel ver, ver weg eet. Of u nu in de hangar of buitenshuis eet in de bruisende marktplaats, u wordt ondergedompeld in Star Wars-thema.

WEES ONZE GAST

Als je in dit magische restaurant met vaste prijs hebt gegeten, gelegen in het hart van Fantasyland, weet je waarom het op mijn lijst staat. De buitenkant van het kasteel van het beest is indrukwekkend of je eraan staart van veraf of recht voor de massieve deuren. Binnenin is elke kamer verbluffend thema in indrukwekkend detail, van het wachtgebied naar de toiletten. Maar het echte spektakel is hier in de drie apart thema-eetzalen. Eet in de prachtige bibliotheek, de donkere en spookachtige westvleugel, of de iconische balzaal. Je zult echt voelen alsof je in de geanimeerde klassieker bent gestapt.

Satu’li kantine

Als je in de indrukwekkende Pandora bent: World of Avatar-sectie van Animal Kingdom (en als je in dit park serieus bent, mis je) Mis geen kans om een ​​maaltijd in dit snelle restaurant te eten. Het is thematisch als de voormalige rommelzaal van de RDA, en nu is het een plek waar je kunt dineren op delicatessen van de na’vi en ondergedompeld bent in hun cultuur.

Spits

Dit snelle servicestrestaurant in Hollywood-studio’s is thematisch naar een Backlot van Hollywood. Ik woon in Los Angeles, en ik ben in mijn dag op een paar achtergronden geweest. Ik kan je vertellen dat deze plek een geweldig werk doet om het zorgvuldig gecontroleerde chaotische gevoel van een daadwerkelijke backlot te recreëren. Verschillende secties van de eetzaal zijn ontworpen om uit te zien als de prop, schilder- en vastgestelde afdelingen. Er is zoveel details om hier te kijken!

Wat is je favoriete thema-restaurant bij Walt Disney World? Deel uw gedachten met ons in de opmerkingen of op Facebook of Twitter!

Vond je dit artikel leuk? Zorg ervoor dat u het met uw vrienden deelt! Controleer hieronder voor eenvoudige manieren om te delen!

Wilt u een Disney-bestemming bezoeken? Neem contact op met de magie voor minder reizen voor meer informatie en een gratis citaat zonder verplichting.

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweet

Pin

Reizen picks

Advertenties van Amazon

Birnbaum’s 2020 Walt Disney World: The O …

$ 13,79 $ 19,99

Bestseller(2009)

DEAL VAN DE DAG

EINDIGT IN

[4 Pack] Koelhanddoek (40 “x12”), ijshanddoek, s …

$ 16,99

Bestseller

(4301)

DEAL VAN DE DAG

EINDIGT IN

Anker PowerCore 5000 draagbare oplader, ul …

$ 24,99

Bestseller

(27923)DEAL VAN DE DAG

EINDIGT IN

Alle
Video op aanvraag: huur of kopen
kleding
Grote apparaten
Kunst, ambachten en naaien
Automobiel
Baby en kwekerij
Beauty & Grooming
Boeken en leerboeken
Collectible munten
Camera en foto
Mobiele telefoons & accessoires
Klassieke muziek
Computers, tablets en componenten
Blu-Ray & DVD
Electronic Components & Home Audio
Amusement collectibles
Videospelletjes
Andere merken van de giftkaart
Kruidenier en gastronomisch eten
Terras, gazon en tuin
Gezondheid en huishouden
Zakelijke en industriële benodigdheden
Sieraden
Kindle Store
Keuken en dineren
Tijdschriften
Diversen
Digitale muziek
CDS & VINYL
Muziekinstrumenten
Kantoor en schoolbenodigdheden
Pet Food & Supplies
Terras, gazon en tuin
Schoenen, handtassen, portefeuilles, zonnebril
Software
Sportcollecties
Sport en fitness
Verbouwing
Speelgoed en games
VHS
Videospelletjes
Horloges

Alle

Advertenties van Amazon

Tags: Walt Disney World Dining, Walt Disney World Restaurants

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko