School is uit – wat nu?

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Afhankelijk van in welk district of staat u woont, wordt school gedaan of bijna gedaan. Nu komt de zomer, met eindeloze uren om te vullen voor je kinderen. Als leraar heb ik veel zomerslijbaan zien plaatsvinden, dus hier zijn een paar herinneringen om je zomer soepel te houden – en ook om vooruit te plannen voor een gemakkelijkere overgang terug naar school in de herfst.

School is hier zijn enkele tips om de zomerslijbaan te voorkomen

Blijf redelijk voor het slapengaan. Het kan verleidelijk zijn om je kinderen echt laat op te laten, maar dat maakt het gewoon moeilijker om ze in de herfst weer op schoolschema’s te krijgen. Een beetje flexibiliteit is prima, maar probeer een regelmatige slaap-/wake -routine te behouden.

Kennis behouden en herzien. Je wilt dingen licht en interessant houden, maar een beetje recensie, vooral in de basisprincipes van wiskunde en lezen, zal een lange weg helpen om te voorkomen dat ze verliezen wat ze hebben geleerd. Een paar werkboeken voor je kinderen krijgen en ze 10-15 minuten per dag laten werken is voldoende om materiaal te behouden, maar niet zo lang dat het een sleur wordt.

Deelnemen aan educatieve ervaringen. De zomer is een geweldige tijd om uw kinderen aan te moedigen dieper in een specifiek onderwerp te duiken. Als uw tijd en budget toestaan, zoek dan een zomerkamp. Moedig ze anders aan om te zien welke projecten ze in de zomer zelf kunnen doen, met ideeën van internet en uw plaatselijke bibliotheek. Mijn dochters willen de zomer doorbrengen met het doen van wetenschapsexperimenten, dus we controleren boeken uit de bibliotheek met lijsten met dingen die we kunnen doen met basismaterialen in huis en hebben ook een paar wetenschapspakketten gekocht om aan te werken.

Gerelateerd hoe we leugenaars opvoeden en wat we eraan moeten doen

Laat ze zich vervelen. Voel je niet verantwoordelijk voor het plannen van alles. Tijdens het schooljaar is er beperkte tijd voor gratis spel en creatieve verkooppunten. Houd ze uit de problemen, maar laat ze zich verveelden om hun eigen ideeën uit te vinden om te spelen. Het toestaan ​​en aanmoedigen van creativiteit, of het nu in het spel of in de kunst is, helpt bij veel niet-academische vaardigheden die niet noodzakelijkerwijs kunnen worden onderwezen, maar hen in de toekomst zal helpen.

Een van de zomerprojecten van onze meisjes vorig jaar: een National Park Jr Ranger Badge verdienen – leuk en educatief.

Link naar dit bericht: school is uit-wat nu?

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko