Babyauto’s en vrachtwagenstoel + strakke parkeerplaats = mama beer rage

Ik had vandaag een evenement. Ik schopte een SUV en keek rond naar een stomp item waarmee je de voorruit hebt verpletterd terwijl mijn baby in zijn containerzitje bracht. Niet mijn beste moment.

In plaats van een knuppel handig te ontdekken, toen ik rondkeken, zag ik een man met zijn zeer zwangere echtgenoot die een boodschappenwagentje naar hun auto’s en vrachtwagen duwde (wilde ik niet herinneren dat ik in een zeer overbelaste parkeergarage was op dat moment?) En bijna burst in tranen van dankbaarheid.

“Kun je me alsjeblieft helpen? Deze persoon heeft net zo goed geparkeerd in de buurt van mijn auto’s en een vrachtwagen, dus ik kan de autostoel niet in vorm geven en ik begrijp niet wat ik moet doen! ”
De man antwoordde: “Is het kind daar? Kun je aan de andere kant gaan? ”

Dit vertelde me een paar dingen het beste van de vleermuis:

ze waren echte rookies-to-be. Waarom zou ik een lege autostoel in mijn hand hebben bij de supermarkt? Aww, precies hoe zoet.

Hij was bruikbaar evenals een probleemoplosser.

ze hadden me de SUV niet moeten zien schoppen

en binnen een minuut was mijn probleem opgelost !!

Dank je vriendelijke vreemden!

Ik had de autostoel niet bij mezelf van de andere deur kunnen zetten, want die kant al aan die kant, maar de doordachte, ingenieuze vader-to-word me bijgestaan.

Wat wordt u verwachtt te doen wanneer de mensen net zo goed bij u zijn geparkeerd om de babybank in de auto weer in de vorm te geven? Dit kwam bij me op toen met Holden, maar ik had een buddy met me …

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko