Kitchen Meets Girl Cookbook – Eenvoudige maaltijden die iedereen kan bereiden #giveaway

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Food Blogger, Ashley Whitmore heeft een verzameling van haar favoriete gemakkelijk te bereiden maaltijden samengesteld in het nieuwe kookboek, Kitchen Meets Girl: 30 eenvoudige maaltijden voor terughoudende koks. Deze recepten zijn eenvoudig, velen gebruiken minder dan 10 ingrediënten en ze bevat prachtige afbeeldingen samen met hen. Het doet me denken aan een kleinere veel modernere versie van een kookboek van Betty Crocker.

Deze Amerikaanse geïnspireerde recepten van gegrilde kip tot slordige joes en rundvleesbraad zijn erg vergelijkbaar met de maaltijden die ik aan mijn familie serveer. Ze gebruikt echter veel veel vette ingrediënten zoals boter, rundergehakt en cheddarkaas en ze bevat de voedingsinformatie voor haar recepten niet. Mijn man en ik hebben al vele jaren lichtere versies van deze recepten voor onze familie. Veel van hen zijn veel voorkomende standaardrecepten die talloze Amerikaanse families al voorbereiden. Ze had vervangers moeten opgenomen voor sommige van de ingrediënten of lichtere recepten. Om deze redenen hebben we ervoor gekozen om dit boek niet op te nemen in onze kerstlijst Gift Guide.

Kitchen ontmoet meisje: 30 eenvoudige maaltijden voor de terughoudende koks zouden een geweldig cadeau -idee zijn voor iedereen die alleen maar leert koken, maar wil geen gezonde levensstijl leiden. Voor lezers van gezonde moeders magazine, als u ervoor kiest om dit boek te kopen, raad ik u aan een voedingscalculator te gebruiken om de voedingswaarde van elk recept te achterhalen en deze aan uw behoeften te wijzigen.

U kunt Kitchen Meisje kopen Girl: 30 Easy Maaltijden voor terughoudende koks op Amazon.com of overal boeken worden verkocht.

*Openbaarmaking: ik ontving een exemplaar van Kitchen Meets Girl: 30 eenvoudige maaltijden voor terughoudende koks door Ashley Whitmore in ruil voor deze review. Alle meningen zijn nauwkeurig en 100% van mij.

Een gelukkige gezonde Mothers Magazine -lezer kan een exemplaar van Kitchen Meisje winnen: 30 Easy Maaltijden voor terughoudende koks van Ashley Whitmore. Het enige dat u hoeft te doen om binnen te gaan, is als Kitchen ontmoet meisje op Facebook, Volg Kitchen Meets Girl op Twitter en laat ons een reactie achter met uw e -mailadres aan het einde van dit artikel. De wedstrijd eindigt op 26 november 2015 om 10.00 uur CST en staat open voor de inwoners van de VS slechts 18+. Een winnaar wordt gekozen uit Random.org uit de ontvangen opmerkingen. De winnaar wordt aan het einde van de wedstrijd op de hoogte gebracht via e-mail of direct bericht van sociale media.

Gerelateerd om onze kinderen te helpen mensen van het boek te worden

Voor extra inzendingen: (laat een afzonderlijke opmerking achter voor elke extra invoer)

Volg Cascia Talbert op Pinterest www.pinterest.com/casciatalbert

Zoals het Healthy Mothers Magazine op Facebook Facebook.com/thehealthyMOMSMAG

Volg The Healthy Mothers Magazine op Twitter Twitter.com/cltalbert

Voeg Cascia Talbert toe aan uw Google+ cirkels

Deel dit bericht op Google+

Vind of deel dit bericht op Facebook

Deel dit bericht op Twitter

Pin dit bericht op Pinterest

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor gezond leven

Blog over deze wedstrijd of onze site laat een link naar uw blogbericht achter in uw opmerking.

Voeg onze knop toe aan uw blog of website. (Onze knopcode bevindt zich aan de rechterkant van onze site.)

Link naar dit bericht: keuken ontmoet meisje kookboek- gemakkelijke maaltijden die iedereen #giveaway kan bereiden

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko