Lighten Up America: New Handbook helpt u om af te vallen en af ​​te houden

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

https://apis.google.com/js/plusone.jsappary een derde van de Amerikaanse volwassenen zijn overgewicht of zwaarlijvig. En we blijven groeien. Onze portiegroottes zijn de afgelopen 30 jaar toegenomen en met computers en televisies in elk huis zijn we ook een stuk zittend dan de afgelopen jaren. Het is niet verwonderlijk dat er miljoenen dollars worden uitgegeven aan gezondheidszorg om elk jaar obesitasgerelateerde ziekten te behandelen. Als we nu niet de kilo’s afwerpen, voorspelt de Robert Wood Johnson Foundation dat de helft van alle Amerikanen tegen 2030 zwaarlijvig zal zijn.

Als u probeert af te vallen en in het verleden jammerlijk is gefaald, heeft u mogelijk een beter begrip nodig van hoe ons lichaam aankomt en afvallen. Dr. Lisa Clark, een huisarts, heeft een humoristisch en gemakkelijk te begrijpen handboek geschreven dat is ontworpen om iedereen de basis van het menselijk lichaam te leren om af te vallen en af ​​te houden. “Lighten Up America” ​​bespreekt natuurlijke gewichtstoename en Verliezen en de effecten van lichaamsbeweging en onze lichaamssamenstelling tijdens verschillende stadia van ons leven. “Gewichtsbeheer is een proces dat zowel onderwijs als motivatie vereist,” zei Clark. “Er is geen magisch geheim: alleen hard werken, kennis en wilpower.” Http://rcm-na.amazon-adsystem.com/e/cm?t=thetalzoo-20&o=1&p=8&l=as1&asins=14620571799&ref=qf_sp_asin_til&fc1= 000000 & IS2 = 1 & lt1 = _blank & m = Amazon & lc1 = 0000ff & bc1 = 000000 & bg1 = ffffff & f = IFR op minder dan 100 pagina’s, vond ik “Lighten Up America: Odds en niet zo dikke uiteinden van gewichtsbeheer”, geestig en een zeer snelle lezing. Ik raad dit boek aan voor degenen die niet veel tijd hebben om te lezen, maar dat ze antwoorden nodig hebben op hun vragen over gewichtsverlies. U kunt “Lighten Up America” ​​kopen op Amazon.com of bij uw plaatselijke boekwinkel. Over de auteur: Dr. Lisa Clark werd geboren in Toronto Canada en behaalde een masterdiploma aan de Southeastern Louisiana University en een medische graad aan de Louisiana State University in New Orleans. Zij en haar man hebben een zoon en dochter en wonen in Florida, waar ze momenteel huisartsgeneeskunde beoefent. Dit is haar eerste boek.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=S125x16&ilng=en&section=

Gerelateerde hormonen en de endocriene klier

Cascia Talbert is een drukke blogger, uitgever, freelance schrijver, online handelaar en moeder van vijf kinderen, die in de Pacific Northwest woont. Met een B.A. In de geschiedenis en rechten en een passie voor schrijven en gezond blijven, begon ze in 2007 The Healthy Moms Magazine. The Healthy Moms Magazine staat momenteel gerangschikt op de beste gezondheidsblog voor moeders en bevat verschillende gezondheidsdeskundige schrijvers en moederbloggers. Mevrouw Talbert gelooft dat als moeders goed worden opgeleid over gezondheidsproblemen en hoe ze gezond kunnen blijven, ze die informatie kunnen doorgeven aan hun kinderen en de obesitasstatistieken van kinderen in de VS kunnen omkeren

Mevrouw Talbert is een aanbevolen gezondheidsblogger op WellSphere.com en haar artikelen zijn ook te vinden op ezinearticles.com. Ze runt ook het Social Moms Social Network op Ning, is de Chief Marketing Officer voor Talbert Nutrition LLC en is lid van de Social Media Advisory Board voor America’s Wellness Challenge. Volg haar op Google+.

Als je dit artikel leuk vond, geniet je misschien van deze verhalen.

Bezig met laden…

Var Marketgiddate = Nieuwe datum (); Document.Write (“);

Link naar dit bericht: Lighten Up America: New Handbook helpt u af te vallen en af ​​te houden

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko