De beste formule voor reflux + tips om Acid Reflux

te verlichten van alle dingen die ik in het ouderschap heb behandeld, mijn jongste worstelde met zure reflux als baby was een van de moeilijkste. Als zure reflux op dit moment deel uitmaakt van uw opvoedingsreis, weet dan dat u hier doorheen komt! Toen ik eenmaal begreep waar mijn baby mee worstelde, ging ik op zoek naar de beste formule voor reflux in de hoop iets te vinden dat zou helpen. Nu ben ik hier om te delen wat ik met je heb gevonden.

We gaan de tekenen van reflux en gas afbreken en hoe we ermee omgaan om de worstelingen van je baby met eten en je eigen stress te verminderen!

Verschillende soorten formules die kunnen helpen bij reflux

Omgaan met de reflux van baby’s is geenszins het einde van de wereld, hoewel het op een dag voelt. In sommige gevallen duurt het gewoon een paar kleine levensveranderingen om iedereen weer op het goede spoor te krijgen en zich goed te voelen. Als je nog steeds leert over reflux, bekijk dan hier enkele veel voorkomende symptomen.

Een veel voorkomende verandering die vaak baby’s helpt die reflux hebben, is het vinden van een formule die voor hen beter werkt. Elke baby is anders, dus er kan een paar proef- en foutaankopen voor nodig zijn, maar ik beloof dat wanneer je de juiste vindt, het allemaal waard zal zijn. Het kiezen van welke formule het beste is voor een baby met reflux kan in het begin een beetje overweldigend zijn, maar hopelijk zal deze lijst je op de juiste weg zetten!

Rookie mam tip! Sommige hiervan kunnen prijzig zijn, dus als je eenmaal de juiste voor je baby hebt gevonden, raad ik je ten zeerste aan om in bulk te kopen.

Hypoallergene formules voor reflux & GERD

In veel gevallen kan het overschakelen van uw baby naar een hypoallergene formule echt helpen bij het verminderen van de symptomen van zure reflux. De hypoallergene formules zijn meestal de duurste. Als uw kind echter enige vorm van allergie heeft voor de reguliere formule, zijn dit uw beste oplossing.

Veel kinderartsen bevelen een hypoallergene formule aan voor GERD aan om de symptomen van zure reflux te verminderen. In sommige gevallen zal de verzekering het zelfs dekken, dus zorg ervoor dat je met de arts van uw kind spreek en ontdek je opties.

Enfamil Nutramigen Hypoallergeenic klaar om formule te voeden

Enfamil Nutramigen is een van de meest populaire keuzes voor hypoallergene formule. Het is volledig lactosevrij en sucrose-vrij. Het is handig en komt klaar om te voeden (dat betekent geen poeder meten en de fles in dit geval mixen). Een enorm voordeel is dat het wordt gemaakt om het immuunsysteem van uw baby te ondersteunen en hun allergie voor koemelk daadwerkelijk te overwinnen, zodat ze binnen 6 maanden kunnen terugkeren naar de reguliere formule.

Als u te maken hebt met zure reflux, is er waarschijnlijk maar één vraag die echt belangrijk voor u is. Werkt het? Het antwoord is ja! Het wordt sterk aanbevolen door zowel kinderartsen als ouders.

Hier is een van onze favoriete moedersrecensies.

“OMG, het werkt! Niet meer, schreeuwen, niet meer door flessen gasgeneeskunde gaan, geen aanvallen meer huilen. Onze baby was gewoon een gelukkige kleine 1,5 maanden oud en we zijn sindsdien zo dankbaar geweest (hij is nu 5 maanden). ”

Beschikbaar op Amazon

Holle Goat Milk Organic Formula

Deze formule komt eigenlijk rechtstreeks uit Europa. Veel Amerikanen geven nu de voorkeur aan Europese formules vanwege hun strengere richtlijnen. De Holle Goat Milk -formule heeft geen suiker-, tarwe-, soja- of pinda -ingrediënten. Het is ook vrij van kunstmatige chemicaliën, conserveermiddelen en smaken

Controleer de huidige prijzen hier

Similac alimentum

Dus de ingrediënten in deze slechte jongen zijn slechts een beetje ingewikkeld, maar ze zijn perfect voor een baby die veel allergieën heeft en problemen heeft met zowel reguliere opties op basis van melk en soja. Kortom, het is vooraf verteerd. Het is duurder maar lijkt erg op Nutramigen hierboven vermeld.

De grootste nadelen zijn de prijs en het ruikt een beetje funky, maar als het de optie is waardoor je baby zich beter voelt dan het allemaal waard is!

Bekijk het hier

Bekijk “Nutramigen Vs. Alimentum: wat is het beste voor je baby? ” Voor een diepere duik in deze formules!

Reflux -specifieke formules

Deze formules zijn gemaakt om één specifieke reden in gedachten; om de reflux te verlichten.

Enfamil AR

Veel ouders zijn enthousiast over het feit dat deze formule de beste formule voor reflux is. Het wordt specifiek gemaakt om te helpen met frequent spuug-up. Enfimail AR is gemaakt om gemakkelijk op hun buik te zijn, maar net dik genoeg om hen te helpen het allemaal laag te houden en de voedingsstoffen te krijgen die ze nodig hebben.

Deze formule is gebaseerd op koemelk, wat betekent dat je gemakkelijk moet kunnen overstappen van je huidige formule zonder te veel verstoring van hun spijsvertering te veroorzaken.

Beschikbaar op Amazon

Enfamil Prosobee plantaardig formule

Niet elke baby met reflux moet overschakelen naar een op soja gebaseerde formule, maar voor degenen die dat wel doen, is ProSOBEE een geweldige optie.

Het zal voorkomen dat je baby gasachtig is. Zorg ervoor dat je op constipatie let, want dat kan het gevolg zijn van de soja -inname.

Beschikbaar op Amazon

Beste formule voor reflux die niet GMO is

Organic’s beste

Als je iets uit de doos wilt proberen, raden we aan om de F te proberenOrmulas van het beste van Organic. Ze maken het mogelijk om enkele van de beste formules ter wereld te krijgen, gemaakt in Europa waar normen extreem hoog zijn, waar je ook bent! Ze dragen een paar verschillende merken zoals Holle en Hipp die de neiging hebben goed te werken voor baby’s met gevoelige magen.

Door het beste van Organic kun je geitmilk -formule, palmolie- en zetmeelvrije opties vinden en allemaal zonder GGO’s.

Winkel hier

Enfamil gentlease

Deze optie is niet volledig lactosevrij (dus als lactose toevallig het probleem is, is dit niet het probleem voor jou en je baby!), Maar het heeft wel verlaagde niveaus van lactose. Het maakt ook gebruik van een speciale afgebroken eiwitmengsel, waardoor het gemakkelijk te verteren is.

Het is een van de weinige formules die het volledige voordeel bevatten van voedingsstoffen die in moedermelk worden gevonden. Dat is waarschijnlijk de reden waarom je deze formule op alle Mommy -discussieborden hebt gezien. Het heeft ook een #1 optie beoordeeld door kinderartsen. Je kunt troost nemen door te weten dat je echt niet je baby van voedingsstoffen ontdaan door ze enfamil gentlease te voeden.

Probeer het

Similac voor reflux

Net als Enfamil AR is dit een voorver gedikke formule op basis van koemelk. Voorafgevallen worden helpt je baby om het allemaal laag te houden, zowel hun buik te vullen als ze al hun voedingsstoffen te krijgen. Het zou gemakkelijk moeten zijn om je baby hierop naar toe te schakelen, zolang ze eerder een formule op basis van een koemelk brachten.

Winkel hier

Similac gevoelige niet-GMO

Je zou misschien een beetje troost kunnen nemen om te weten dat dit een van de meest gebruikte formules in ziekenhuizen is, wat betekent dat het waarschijnlijk redelijk goed werkt, toch? Het is een formule op basis van melk, maar het bevat geen lactose, waardoor het gemakkelijk te verteren is.

Bovendien zit het vol met vitamines die geweldig zijn voor groei en ontwikkeling, terwijl het gemakkelijk te absorberen is. Non-GMO gaan is helemaal je eigen voorkeur, maar omdat het tegenwoordig vrij gebruikelijk is voor mensen om ze te willen vermijden, is dit een geweldige manier om dit te doen.

Pak de jouwe hier

Beste refluxformule voor binnenkort peuters

Omdat je baby op weg is om een ​​peuter te worden, kun je op zoek zijn naar een formule om de overgang naar babyvoeding te helpen. Het krijgen van een kind met reflux beperkt de opties, maar hier is onze favoriete keuze.

Kabrita’s geitenmelkformule

Misschien is er een geitenmelkformule uit je comfortzone om je baby te voeden, maar ik zeg dat de meeste dingen het proberen waard zijn als het zal resulteren in een gezonder en gelukkiger kleintje. Geitenmelk lijkt eigenlijk meer op moedermelk dan koemelk in de manier waarop het wordt verteerd, wat betekent dat de buik van je baby het misschien leuk vindt.

Overleg met uw arts zeker over hierover voordat u het probeert, alleen omdat het zo anders is en in gedachten houdt dat het niet wordt aanbevolen voor baby’s onder de 12 maanden.

Beschikbaar op Amazon

Enfagrow gentletease

De formule is ontworpen voor oudere zuigelingen en peuters (9-18 maanden). Het bevat gedeeltelijk afgebroken eiwitten zodat het gemakkelijk is om te verteren en omega 3 DHA om hersenondersteuning te bieden. Het is een geweldige optie om je baby over te schakelen naarmate ze een beetje ouder worden.

Winkel hier

Reflux begrijpen

Toen mijn jongste Olivia altijd kieskeurig was en als een gek spuugde, begreep ik niet wat er aan de hand was. Ik bedoel, dit was mijn vijfde kind, ik had het gevoel dat ik het had moeten uitzoeken. Nou, na een bezoek aan de kinderarts is dit wat ik heb geleerd. Ze had reflux die wordt veroorzaakt wanneer de klep die de slokdarm verbindt en de maag niet werkt zoals het hoort.

De klep sluit niet correct, dus het laat zowel voedsel- als maagsappen weer omhoog in de mond van je baby stromen, wat behoorlijk pijnlijk is. Dit is niet noodzakelijkerwijs permanent omdat het vaak slechts een gevolg is dat de slokdarm nog niet volledig is ontwikkeld. De meeste baby’s groeien binnen een jaar uit hun reflux (mijn kleine baby niet, maar na een paar jaar had ze geen problemen meer).

Er zijn een paar andere redenen, naast de volwassenheid van de slokdarm, die reflux kunnen veroorzaken. GERD is een beetje ernstiger van een aandoening waarbij het zuur dat weer opkomt, de voering van de slokdarm beschadigt en ernstige irritatie veroorzaakt. Het kan ook een voedselintolerantie zijn die de reflux verhoogt, koeien melk zijn de meest voorkomende van allemaal.

Wat zijn de tekenen dat mijn baby reflux heeft?

Er zijn een paar veelzeggende tekenen dat uw baby mogelijk reflux heeft. Disclaimer, ik ben absoluut geen dokter, maar als je je zorgen maakt over je baby, zorg er dan voor dat je er een belt! Ze kunnen u helpen door te werken wat normaal is en wat dit soort symptomen in uw baby kan veroorzaken. Bekijk ook de Mayo Clinic, ze hebben een aantal geweldige middelen voor het omgaan met zure reflux.

Spuugen: elke baby spuugt op (zoals in je auto, op je favoriete shirt en langs je rug waar je het niet zult merken), dus neem dit symptoom duidelijk met een korreltje zout. Het zou alleen maar een zorg moeten worden als het lijkt dat het spuwen hen pijn veroorzaakt of een groenachtige of gele vloeistof bedenkt. Spuugen is ook een zorg als het na de maaltijd blijft plaatsvinden. Mijn jongste daughtER was vreselijk chagrijnig nadat ze opspuugde vanwege de pijn van het spuwen.

Grumpy tijdens voedingen: soms zijn onze kinderen gewoon chagrijnig, maar de voedingstijd moet over het algemeen geruststellend zijn en iets waar ze naar uitkijken. Als elke voeding een gevecht is, is er misschien iets aan de hand dat je moet worden uitgecheckt. Als ze de reflux van kinderen hebben, is deze grumpiness het gevolg van hun buik of kelen die geïrriteerd zijn.

Weigering of moeite met eten: wanneer uw baby begint met het associëren van de ongemakken die worden veroorzaakt door reflux met eten, kunnen ze voedsel volledig beginnen te weigeren. Weigering van voedsel voor een langere periode is altijd een reden tot bezorgdheid en u moet contact opnemen met uw arts.

Als u niet aankomt: het niet aankomen om aan te komen, is ook gebonden aan het eten. Een andere reden om onmiddellijk contact op te nemen met uw kinderarts, is als u merkt dat uw baby niet aankomt en de markeringen ontmoet die zij zouden moeten.

Frequent kokhalzen/stikken: de maaginhoud die zich een weg terug naar de mond maakt, kan wat kokhalzen en stikken veroorzaken. Als dit vaak gebeurt, probeer dan je baby rechtop te houden tijdens het voeden en voor een beetje tijd daarna terwijl ze verteren. Weet dat het een teken van reflux kan zijn als dit vaak gebeurt.

Natte hiccups: ik weet dat je met deze waarschijnlijk bent: “Eh, wat?” Maar hik wordt niet geacht nat te zijn en als ze dat zijn, is het waarschijnlijk een teken van reflux waardoor voedsel weer opkomt.

Moeilijk tijd met een slaaproutine: er zijn veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat uw baby moeilijk in slaap valt en in slaap blijven. Maar in combinatie met enkele van de andere hier vermelde symptomen, zijn hun slaapproblemen waarschijnlijk gerelateerd aan de reflux van baby’s.

Wat kan ik nog meer doen om zure reflux te verlichten?

Uitzoeken welke optie de beste formule voor reflux voor uw baby is, zal vaak helpen. Het is echter misschien nog steeds niet het einde van het verhaal als het gaat om refluxproblemen. In mijn geval hielp de formule, maar mijn dochter had wat meer nodig om de pijn te verlichten.

Hier zijn enkele extra dingen om te proberen:

Frequentere voedingen met een verminderde hoeveelheid voedsel
Burp ze extra tussen elke 2 of zo ons, ze hebben uw hulp hierbij nodig
Houd je baby 30 minuten rechtop tot een uur na het voeden
Zet ze in slaap op hun rug op een stevige matras, het kan verleidelijk zijn om ze op een helling of op een stoel te plaatsen, maar u moet uw arts hier eerst naar vragen
Vraag uw arts naar mogelijke medicijnen om te helpen bij de reflux van baby
Zoek een pasgeboren chiropractor, zorg er gewoon voor dat ze hoog zijn gewaardeerd, omdat dit een delicate praktijk is
Wrijf hun buik in een beweging met de klok mee om gas te verlichten

Je zou ook kunnen genieten:

Hoe u uw pasgeborene laat slapen [4 tips!]

Beste flessen voor gas; Hoe u de buik van uw baby kunt verlichten!

3 tips voor borstvoeding die ik hoorde over een over – en 3 dingen die ik wou dat ik in plaats daarvan hoorde.

Pin voor later-de beste formule voor reflux + tips om zure reflux te verlichten

Veel Gestelde Vragen

Kan het overschakelen naar formule reflux helpen?

In sommige gevallen zal het overschakelen naar formule helpen bij reflux. Hypoallergene formules zoals Enfamil Nutramigen en Similac Alimentum zullen helpen als de reflux van je baby wordt verergerd door allergieën. Er zijn ook enkele formules, zoals Enfamil AR, die zijn geformuleerd om baby’s met reflux te helpen.

Hoe kan ik mijn formule helpen om de baby met reflux te voeden?

Hier zijn enkele extra dingen die u kunt proberen:

Frequentere voedingen met een verminderde hoeveelheid foodburp hen extra tussen elke 2 of zo ons, ze hebben uw hulp nodig bij dit houden van uw baby gedurende 30 minuten rechtop tot een uur na de voeding van hen om op hun rug op een stevige matras te slapen, het kan verleidelijk zijn Om ze op een helling of op een stoel te plaatsen, maar u moet uw arts vragen naar dit eerste op uw arts naar mogelijke medicijnen om te helpen bij het reflux van de baby een pasgeboren chiropractor, zorg er gewoon voor dat ze sterk gewaardeerd zijn omdat dit een delicate practicerub is in een buik in een met de klok mee om gas te verlichten

Helpt Similac Alimentum bij reflux?

Voor baby’s die worstelen met reflux of allergieën een

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko