Zeven motivators voor gezondheid en welzijn

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Let op: door de naleving van de lijst suggereer ik niet dat we over het algemeen beheren over onze eigen gezondheid en welzijn of zelfs dat christenen altijd gezond zijn. Mijn functie is om de motivatie te leveren die je nodig hebt om de allerbeste te zijn die je kunt zijn en de rest aan God overlaten.

1. Onze lichamen, als we christenen zijn, zijn tempels van de Heilige Geest. We moeten ze zowel binnen als in geweldig reparatiewerk en buiten houden.

2. Als we gezondheid en welzijn in ons leven cultiveren, kunnen we zowel langer online als met een veel betere hoge kwaliteit van leven met het grootste doel om voor God te leven en uitstekende dingen voor hem te doen.

3. Onze kinderen zullen veel waarschijnlijk nadenken wat we doen in plaats van wat we zeggen, dus ons niveau van gezondheid en welzijn zal hun gezondheid en welzijn beïnvloeden, evenals die van hun kinderen.

4. Gezondheid en welzijn is een geschenk dat God ons heeft gegeven van lichamen die het vermogen hebben om zichzelf te genezen, evenals voedsel dat ons voedt. We moeten dit geschenk koesteren en het niet onnodig verspillen.

5. Een uitgebalanceerd, gezond leven is betaalbaarder dan afhankelijk van artsen, medicijnen en ziekenhuizen om ons terug te brengen naar de gezondheid. Zoals de oude vermelding zegt: “Een ons preventie is een pond genezen waard.”

6. Zowel gezonde voeding en trainingsopties bieden ons energie om alle stress (goed of slecht) in het leven aan te pakken.

7. Gezonde mensen tonen aan anderen wat Gods beste voor ons is, is als gevolg daarvan getuigen voor Hem in een door ziekten geteisterde wereld.

Jennifer Self is een discipel van Jezus Christus die graag naleert aan zijn plan voor haar leven als een andere helft aan de meest geweldige man ter wereld, evenals moeder tot vierbits zegeningen. Haar dagen zijn vol met kostentijd met haar man, homeschooling, redelijk gezonde maaltijden bereiden en de stofkonijntjes houden, evenals het rommelmonster op afstand met een beetje bloggen gemengd. Nadat haar huishouden is gezorgd, dabbles ze In haar andere enthousiasme van lezen, gezondheid en welzijn en muziek. Ze blogt over haar leven, haar hemelse vader, huwelijk, ouderschap en huis op www.joyeverafter.blogspot.com.

Link naar dit bericht: zeven motivatoren voor gezondheid
Gerelateerd terug naar stress in de instelling? Probeer deze wondergerichte praktijk

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko