Gezonde tandheelkundige routines voor het handhaven van de glimlach van een kind

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Onze kinderen hebben de neiging om de wereld in te rekenen met roekeloze overgave. Als gevolg hiervan mogen ze geen prioriteit geven aan hun mondhygiëne. Hoe veel mama’s met hun kind hebben betoogd om alleen maar te blussen wanneer ze proberen de waarde van het poetsen van hun tanden te beschrijven? Het is allemaal goed en goed om ze te vertellen waarom tandenpoetsen nodig zijn voor een gezonde glimlach, maar het winnen van dat argument is slechts één kleine strijd in de oorlog om vaak de mondhygiëne van je kind te behouden.

Volgens de experts in een cosmetische tandheelkundige behandeling van Alaska Dental Associates, weten veel ouders gewoon niet alles wat ze kunnen doen om de mondhygiëne van hun kind te helpen bouwen. Tandborstels en waterflossen (of met behulp van een waterpik, een gemeenschappelijk en effectief alternatief) is zeker belangrijk. Het is echter niet het enige dat u als mama moet doen om ervoor te zorgen dat uw kind gedurende de kindertijd gezonde tanden en tandvlees heeft. Om aan de uitdaging toe te voegen, begrijpen veel ouders de waarde van mondgezondheid in de kindertijd niet volledig.

Er zijn veel ouders die een zekere hoeveelheid clementie aannemen in de kinderhygiëne bij kinderen. Ze zijn tenslotte alleen “melktanden” en je kunt een holte of kromme tand negeren omdat deze eruit zal vallen, toch? Dit is niet het geval. Juveniele tanden zijn de voorloper van tanden voor volwassenen. Het zo gezond mogelijk houden van die melktanden is van vitaal belang om uw kind op te zetten voor gezonde mondhygiëne voor volwassenen.

Wacht niet totdat jeugdtanden eruit vallen om aandacht te schenken aan de mondgezondheid van een kind. Een verantwoordelijke tandheelkundige gezondheidsroutine bij kinderen moet vanaf de eerste dag beginnen. Hoewel ze misschien nog geen tanden hebben, is het cruciaal om het tandvlees van een baby schoon te houden, zelfs als ze pasgeborenen zijn. Dit heeft het toegevoegde bonusaanbod om zuigelingen te laten gewend zijn aan het proces van het schoonmaken van hun mond. Wanneer hun eerste tanden uitbarsten, zullen ze minder kieskeurig zijn wanneer ouders hun mond schoonmaken met een zachte tandenborstel die voor baby’s is gemaakt.

Gerelateerde identificatie en behandeling van aandachtstekorten hyperactiviteitsstoornis bij kinderen

Tegen de tijd dat een kind ongeveer drie jaar oud is, kun je beginnen te laten zien hoe ze hun tanden zelf kunnen poetsen. Gebruik ongeveer een pol van tandpasta ter grootte van een erwt op een borstel ter grootte van een kinderformaat. Het kan een goed idee zijn om ze eerst hun tanden te laten poetsen. Follow -up door het zelf te doen, omdat ze waarschijnlijk niet de behendigheid hebben om hun tanden volledig op zichzelf te reinigen. Een tweede poetsen doet geen pijn en zorgt er eigenlijk voor dat hun tanden volledig worden schoongemaakt tegen de tijd dat u klaar bent.

Dit moet doorgaan totdat het kind ongeveer vijf of zes is, wanneer ze hun tanden zelf kunnen poetsen. Een veel voorkomende truc om kinderen te helpen leren over plaque en om de gebieden te identificeren waar ze moeten verbeteren, is door een paar druppels kleurstof in een glas water te stoppen en het in hun mond te zwaaien. De kleurstof blijft aan de niet -detecteerbare plaque, waardoor ze het kunnen afborstelen en kunnen zien wanneer ze volledig klaar zijn met poetsen. Het is een geweldig leermiddel en het maakt het proces ook een beetje veel leuker!

Vergeet ten slotte dat uw orale gezondheidsster uw partner is wanneer deze betrekking heeft op het bestrijden van holtes, evenals de andere veel voorkomende problemen waarmee kinderen worden geconfronteerd wanneer deze betrekking heeft op de mondhygiëne. Een van de meest cruciale dingen die u kunt doen, is ervoor te zorgen dat uw kind regelmatig tandheelkundige controles en -reinigingen ontvangt. Volg altijd de aanbevelingen van een vertrouwde tandarts met betrekking tot de tandheelkundige zorg van uw kind. Ik vertrouw de tanden van mijn kind toe aan Dr. Averbuch.

Gerelateerde hanteringsangst en andere gezondheidsproblemen met back-to-school

Sommige tandartsen, zoals die bij VSP Dental, kunnen speciale diensten aanbieden, zoals zeehonden op de tanden van uw kind om hen bovendien bescherming te bieden tijdens hun jongere jaren. Deze diensten zorgen er bovendien voor dat hun tanden in de best mogelijke vorm blijven totdat ze hun volwassen tanden beginnen te ontvangen. Zorg ervoor dat u met uw tandarts spreekt over uw opties.

Wanneer u samenwerkt met een pediatrisch mondgezondheidsteam, kunt u een plan bedenken voor wat het beste is voor uw kind en u kunt er zeker van zijn dat ze nu en gedurende hun hele leven een geweldige mondgezondheid hebben. Deze vroege jaren kunnen uitzonderlijk formatief zijn. Door nu te werken, kunt u uw kinderen het geschenk van een glimlach geven waar ze nog jaren tevreden op zullen zijn.

Over tandheelkundige autoE U kunt veel meer ontdekken van Wahroonga Dental Group.

Link naar dit bericht: gezonde tandheelkundige routines voor het behouden van een kind glimlach

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko