Beste wieg Cap Clean [de top 5 gerangschikt!]

Hoewel Cradle Cap echt niet iets is om je zorgen over te maken, want het valt waarschijnlijk niet aan je baby, ik begrijp er volledig toe dat ik er zo snel mee kwijt ben als mogelijk. Cradle Cap (baby seborrheic dermatitis) is knapperige witte of gele schalen die op de hoofdhuid van je baby verschijnen sinds van overtollige olieproductie. U kunt Cradle Cap Shampoo gebruiken om te helpen deze schalen los te maken, maar u wilt ook in een wiegdop schoon kijken om de schalen te elimineren.

Deze huidconditie is voornamelijk omdat uw baby zich aanpaste aan het leven buiten de baarmoeder. Hé, gebruikt voor de buitenwereld is vrij moeilijk, maar we kunnen allemaal wat tijd gebruiken om zich aan te passen! Houd er rekening mee dat Cradle Cap waarschijnlijk binnen een paar maanden vanzelf zal worden verwijderd.

Wat u moet begrijpen over Cradle Cap

Je kunt de Cradle Cap Shampoo gebruiken en schoon zijn om de weegschaal van de hoofdhuid van je baby te krijgen, maar je wilt ervoor zorgen dat je de keer zachtaardig bent. Houd er ook rekening mee dat het gebruik van deze technieken om de wiegdop te verwijderen, zowel op korte termijn zijn en het zal waarschijnlijk terugkomen. Het is veel typisch bij zuigelingen van 3 maanden en echter kunnen echter duren tot ongeveer 4 jaar oud. In veel gevallen zal uiteindelijk de overtollige olieproductie stoppen en het zal op een bepaald moment alleen worden verwijderd.

Hoe u een Cradle Cap Hair -borstel kunt gebruiken

U wilt zorgvuldig losmaken en vlokken verwijderen. U wilt echter niet schrapen of ophalen. Je zou het haar van je baby alleen moeten reinigen als een dag een dag voorzichtig is om te bekijken voor elk type irritatie of roodheid. Als u dit opmerkt, vermindert u de hoeveelheid poetsen die u doet.

Het is het beste om de reinigen in één richting te verplaatsen en ervoor te zorgen dat je alle methode schoonmaakt om de vlokken volledig te elimineren.

Deze poetstechniek werkt zowel met droge als nat haar. Ik heb het haar van mijn baby altijd schoongemaakt met de beste na badtijd, want toen leken de vlokken los en eenvoudig te verwijderen.

Beste Cradle Cap Clean [de top 5 gerangschikt!]

1. Veiligheid 1e Cradle Cap Clean en Comb

Deze beveiligings 1e keuze is de allerbeste schoon voor de wiegdop die ernstig is. Het zal voldoende vlokken opstaan ​​om Cradle Cap Shampoo in staat te stellen de hoofdhuid echt te bereiken. Deze schoonheid is eenvoudig, maar heeft alles wat u nodig hebt om de wiegdopvlokken veilig uit te kammen.

De ene kant van de schone heeft zachte rubberen borstelharen en de andere kant is een comb met fijne tanden. Het glijdt op je hand, waardoor het eenvoudig is om het schone stabiele te houden. Deze schoonheid wordt geliefd bij talloze ouders, voornamelijk voor de fijne kam die kan helpen om zelfs de slechtste situaties van Cradle Cap te verwijderen. Pak de jouwe hier.

2. Dermafrida

Deze keuze maakt het niet alleen op de allerbeste kam voor de Cradle Cap -lijst, maar deze kan ook worden gebruikt voor eczeem en een droge huid. Dit maakt het een uitstekende optie voor zuigelingen die in het algemeen gewoon een gevoelige huid hebben. De schone is zacht, flexibel, en heeft massagentnibs die eveneens geruststellend zijn voor uw baby. Deze set bevat twee borstels en een opslagcase, zodat u er een thuis kunt houden als een in de luiertas.

Koop de jouwe vandaag!

3. Natemia Hoogwaardige houten baby haarborstel

Als u op zoek bent naar een schone die uitstekend is voor algemene verzorging, kan dit echter verdubbelen als een schone om te helpen de wiegdop te verwijderen, is deze Natemia een uitstekende keuze. De haren zijn gemaakt van geitenhaar en zullen extreem zacht zijn op de hoofdhuid van je stukje. Het helpt bij de wiegdop door vlokken te elimineren en natuurlijke oliën gelijkmatig over de hoofdhuid te herverdelen.

De ene ondergang van deze schone is dat een paar van de haren zullen in de herfst, dit is het echter helemaal waard, als je op zoek bent naar iets zachts over een moeilijke plastic borstel. Bovendien is het prachtig verpakt en zou het een ideaal geschenk produceren om toe te voegen aan uw babyregister of cadeau aan een nieuwe moeder in uw leven.

Bekijk het hier.

4. hoofdhuid scrubbie

Dit is de allerbeste baby schoon voor Cradle Cap Care tijdens badtijd. Het is een zachte spons met een zachte borstel schoon aan één kant. U kunt deze 2-in-1-stijl gebruiken om u te helpen de hoofdhuid zorgvuldig schoon te maken. Ik vind het leuk dat je wat Cradle Cap Shampoo aan de sponszijde kunt vastleggen en de voordelen van zowel de schone als de shampoo in één keer krijgen.

Deze spons kan vergelijkbaar zijn met degene die uw medische faciliteit u heeft gestuurd na het verstrekken van geboorte aan uw bit One, waardoor het een uitstekende optie is als u die borstel leuk vond. Bovendien is het extreem goedkoop en is het beschikbaar in een drie-pack. Inspecteer het hier.

5. Fephas houten baby haarborstel + siliconen borstel

Dit babyhaar schoon voor de wiegdop is verkrijgbaar in de schattigste verpakking en zou een uitstekend cadeau zijn. De set omvat zowel een houten schone als een siliconenwasser, zodat je het allerbeste van beide werelden krijgt. De houten schone heeft geitenharenharen, net als degene die we besprekened hierboven. In combinatie met de siliconen schoon die exfolieert en de schubben opheft, maken deze borstels het een cent om de hoofdhuid van je baby te verwijderen. Als een bonus houdt je baby er precies van hoe zacht dit schone op zijn hoofd voelt.

Koop hier uw set.

Vergeet niet dat je altijd naar de rookie -moeders Facebook -groep kunt springen als je enige vorm van zorgen hebt of met andere mama’s wilt spreken!

Als je blij bent met deze lijst met borstels voor Cradle Cap, kun je ook als:

Hoe je een melk in de melk maakt + alle voordelen

Baby Shower Cakes [25 Lovelable + 3 vreselijke!]

12 stukjes nieuwe moeder mode -sieraden waar je dol op bent

Pin voor later!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko