Leggings die postpartum -vrouwen willen onderscheiden met

zomer in San Francisco duidt op bundelen in een sweatshirt en vervloekt dat “dit bedoeld is als juli!” “De jurken die in mijn garderobe hangen, kunnen zich verwaarloosd voelen, Behalve dat ik ben gekomen om te ontdekken dat in plaats van te willen dat het warm voldoende was om te gaan met blote benen, ik moet doorgaan met mijn leven en leggings dragen. Moedervriendelijke leggings zijn echt iets.

Legging maakt deel uit van het mama -uniform dat Gwyneth Paltrow een paar jaar geleden suggereert. Naast omdat ik vaak opereer onder invloed van Star Mommy -functiemodellen, ging ik ervoor.

Ongeveer een jaar geleden begon ik routinematige legging te gebruiken. Ik waardeer de methode die ze in staat stellen om jurken een stuk casualer te maken, veel meer speeltuin-vriendelijker en warmer.

Als merkambassadeur voor Yummie Tummie, kreeg ik toen een paar vormende leggings om te beoordelen. Ze namen onmiddellijk toe tot de top van mijn lade als mijn favoriete paar. Gemaakt met een dubbele laag van rekbare goedheid, zijn de YT -leggings zelfs veel beter dan een routinepaar: ik voel me veilig en niet onderworpen als ik ze draag. Bonusaanbieding dat de knus Lycra mijn buik verzacht. Ik zou niet willen stellen dat het me inslaat – ze zijn niet zo strak – maar de buik komt evenzeer de methode als mijn ribbenkast, een vrijgevigheid voor de bovenkant van de muffin.

Voor moeders verpleegkunde is het hebben van leggings die de hele buik bedekken een dubbele bonus. Als je het tee -shirt naar borstvoeding trekt, wordt er een hele grote huid blootgesteld met de volledige bescherming van deze legging. Ik wens dat er een foto was van een veel meer gemiddelde dame om je te laten zien, maar de magere Minnie hierboven geeft je tenminste het idee. Bij mij komt de buik nog hoger op (maar ik heb geen zin om je te laten zien; ik ben veilig, maar niet zo veilig!).

Ik probeer het je niet aan te bieden, want ik begrijp dat leggings niet voor iedereen zijn, maar als je er dol op bent, of de moedervriendelijke yogabroek of tanks), gebruik dan onze link.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko