Wat te eten om de hele winter gezond te blijven

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Deze winter zal maar liefst 20 procent van de Amerikanen met een slecht geval van griep komen. Maar je hoeft niet een van hen te zijn! Onderzoek toont aan dat, naast het krijgen van uw griepprik, het eten van bepaalde voedingsmiddelen u kan helpen griep te voorkomen – evenals verkoudheid en gezondheidsprobleem in het algemeen. Dit is wat je moet toevoegen aan je supermarktkar.

Yoghurt
Probiotica, de gezonde bacteriën in yoghurt, drukken letterlijk binnenvallende slechte bacteriën die proberen in uw systeem te komen. Dat is de reden waarom, in één studie, mensen die een yoghurtdrank consumeerden dat Lactobacillus Reuteri gedurende een periode van 80 dagen bevatte, 33 procent minder ziektedagen. Om ervoor te zorgen dat u een goede dosis probiotica krijgt, zoekt u naar de woorden “live bacteriën” en “actieve culturen” op het etiket. Bonus: yoghurt is rijk aan calcium, wat van vitaal belang is voor sterke, gezonde tanden.

Knoflook
Deze favoriete smaakbooster bestaat uit allicine, een verbinding die bacteriën bestrijdt. Volgens een grote Britse studie waren mensen die een dagelijkse knoflookcapsule gedurende drie wintermaanden daalden, tweederde minder kans om verkouden te worden. Als ze ziek werden, leden ze ongeveer vier minder dagen. Het toevoegen van gekookte knoflook aan uw eten kan misschien nog een stuk effectiever zijn.

Thee
Volgens een Harvard -studie kan het drinken van zwarte of groene thee de T -cellen van uw immuunsysteem opleveren, zodat ze bacteriën veel sneller vernietigen. En de antioxidanten in groene thee zijn geweldig voor je tanden. Een grote Japanse studie wees uit dat elke beker de tandwikkeling vermindert.

Zalm
Omega-3-vetzuren, gevonden in deze smaakvolle vissen, helpen cellen te helpen toxines te verwijderen en voedingsstoffen veel efficiënter op te nemen. En een recente studie gepubliceerd in het Journal of the American Dietetic Association wees uit dat mensen die de meeste omega-3’s consumeerden hun risico op tandvleesaandoeningen met 22 procent verminderden.

Gerelateerd Is ‘Beto’ O’Rourke ongewoon naïef of opzettelijk bedrieglijk?

Kippensoep
Wacht niet tot je ziek bent om wat soep te serveren. Cysteïne, een aminozuur dat vrijkomt uit kip tijdens het koken, helpt de normale overdreven werking te kalmeren. Uw immuunsysteem heeft koude kiemen die veel van de ergste symptomen veroorzaakt, van een gevulde neus tot een wracking hoest. En het hoeft niet zelfgemaakt te zijn. Uit een studie van de University of Nebraska gepubliceerd in de borst bleek dat veel supermarktmerken net zo effectief koude symptomen hebben voorkomen en verlichtten.

Welke voedingsmiddelen ga je in de winter in? Delen hieronder.

Link naar dit bericht: Wat te eten om de hele winter gezond te blijven < /A>

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko