Strength Stack 52: Een leuke ultramoderne manier om fit #giveaway

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

De meest populaire nieuwjaarsresolutie voor Amerikanen is af te vallen of gezond te worden. Elk januari word ik lid van de bandwagon en doe ik mijn best om veel meer tijd te besteden aan trainen en minder junkfood te eten. Als je geen lid bent van een sportschool en je leeft in een kouder klimaat zoals ik, kan sporten veel meer aanvoelen als een karwei in plaats van een leuke en plezierige activiteit.

Michael Volkin

Militaire fitness -expert sergeant Michael Volkin creëerde een spannende, uitdagende en creatieve manier om alleen of met je vrienden te sporten. Sterkte Stack 52 Fitness-kaarten neemt nano-sport periodisering op in een fitnessroutine.

“Iedereen houdt van een uitdaging”, zegt maker sergeant Michael Volkin, “en nano-sport periodisering is een term die beschrijft dat het voltooien van een snelle fitnessuitdaging met een gerandomiseerde (of niet-routinematige) type oefening”

Nano = klein of minisport = een spel spelen met een uitdagende componentperiodisatie = delende oefeningen in segmenten van verschillende intensiteiten

Volkin beveelt aan dat je 2-3 kaartspellen per dag speelt met je krachtstapel 52 in aankoop om periodisering van nanosporten op te nemen. Na een week van het spelen van de leuke spellen met mijn man en alleen heb ik een toename van energie ontdekt en ik slaap beter dan ooit. De oefeningen op de kaarten zijn leuk en uitdagend. Elke kaart heeft ook een video die toegankelijk is via een QR -code met uw smartphone.

Volgens STRENGHSTACK52.com tonen talloze studies aan dat 3-5 kleine trainingen gedurende de dag veel effectiever zijn dan één grotere training. De voordelen van kleine trainingen zijn onder meer:

-Eagier op uw gewrichten-Verbeterde metabole snelheid gedurende langere tijd (uw lichaam verbrandt calorieën veel efficiënter)-stimuleert spiervezels voor langere periodes van tijdloze spanning op uw spieren, weefsels en organen-shorter hersteltijd-inkomsten Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Mental Focus Time Focus (gemakkelijker om gefocust te blijven op het voltooien van een training van 10 minuten in plaats van een training van 60 minuten)

Je kunt fitnessspellen vinden om te spelen met je krachtstapel 52 op STERKTESTACK52.com/games of je eigen indienen. Om veel meer te weten te komen over Strength Stack 52 fitnesskaarten of om een ​​dek te kopen Bezoek StrengthStack52.com.

Gerelateerde 10 verschillende last-minute geschenken voor gezonde moeders

*Openbaarmaking: ik ontving een deck met krachtstapel 52 fitnesskaarten in ruil voor deze review. Alle meningen zijn nauwkeurig en 100% van mij.

Twee lezers van gezonde moeders tijdschrift kunnen een dek met krachtstapel 52 fitnesskaarten winnen. Het enige dat u hoeft te doen is zoals Strength Stack 52 op Facebook, Volg Strength Stack 52 op Twitter en laat ons een reactie achter.

Deze wedstrijd staat open voor de Amerikaanse inwoners van 18 jaar en eindigt op maandag 1 februari 2013 om 8 uur PST. Voor extra inzendingen:

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor gezond leven

Volg me op Twitter

Abonneer u op het tijdschrift Healthy Mothers

Plaats onze nieuwe knop op uw site of blog.

Volg deze blog met Google Friend Connect

Digg deze wedstrijd

Tweet deze wedstrijd

E mail de link naar onze site of deze wedstrijd naar een vriend (zorg ervoor dat je bcc talbertcascia @ yahoo dot com dus ik heb het bewijs van de e -mail)

Zoals het tijdschrift Healthy Mothers op Facebook

Word lid van onze blog Frog Community

Voeg het tijdschrift Healthy Mothers toe aan je blogroll.

Blog over deze wedstrijd. Zorg ervoor dat u een link terug opneemt.

Laat een afzonderlijke opmerking voor elk item inclusief extra inzendingen achter. Winnaars worden willekeurig gekozen uit de reacties en e -mails die ik ontvang. De wedstrijd eindigt op 1 februari 2013 om 8 uur PST en staat open voor iedereen in de VS 18+. Laat uw e -mailadres achter in uw opmerkingen. Alle opmerkingen zonder e -mailadressen worden gediskwalificeerd.

Cascia Talbert is een drukke blogger, uitgever, freelance schrijver, online handelaar en moeder van vijf kinderen, die in de Pacific Northwest woont. Met een B.A. In geschiedenis en rechten en een passie voor schrijven en gezond blijven, begon ze het tijdschrift Healthy Mothers in 2007. DeHealthy Mothers Magazine staat momenteel op de beste gezondheidsblog voor moeders en bevat verschillende schrijvers van de gezondheidsexpert en moederbloggers. Mevrouw Talbert gelooft dat als moeders goed worden opgeleid over gezondheidsproblemen en hoe ze gezond kunnen blijven, ze die informatie kunnen doorgeven aan hun kinderen en de obesitasstatistieken van kinderen in de VS kunnen omkeren

Gerelateerd postpartum is voor altijd

Mevrouw Talbert is een aanbevolen gezondheidsblogger op WellSphere.com en haar artikelen zijn ook te vinden op ezinearticles.com. Ze runt ook het Social Mothers Social Network op Ning, is de Chief Marketing Officer voor Talbert Nutrition LLC en is lid van de Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Volg haar op Google+.

Vond u deze informatie nuttig? Klik hier om uw steun te tonen voor het tijdschrift Healthy Mothers.

Link naar dit bericht: Strength Stack 52: een leuke ultramoderne manier om fit #giveaway te krijgen

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko