Geweldige games voor 4-jarigen

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Mijn vierjarige kleinzoon besteedde net een paar weken op bezoek, evenals het was geweldig! Voordat hij kwam, geloofde ik over methoden om plezier te hebben die niet aangaf te rijden naar een arcade, bumper bowlingbaan of zelfs de speeltuin.

Hoewel deze activiteiten zowel leuk als speciaal zijn, gaf zijn lange see aan dat ik wat dingen bij de hand moest hebben om mee te spelen. Evenals ik wilde een aantal games ontdekken die hij nog niet had, zoals snoepland en kandpas en ladders. Dus ik deed een onderzoeksstudie en ontdekte een paar boxspellen die hem gelukkig echt hebben gewonnen.

In de komende drie dagen publiceer ik ongeveer 3 verschillende, maar geweldige bordspellen die je kunt spelen met de kinderen in je leven. Deze spellen zijn niet de normale verdachten die je waarschijnlijk al hebt rondhangen als je huishouden betrokken houdt en samen plezier heeft! Game #1: Yahtzee Junioryahtzee Junior is beschikbaar in een aantal versies, zodat je er een kunt selecteren die dat wil Wees veel fascinerend voor uw kind. Je kunt bijvoorbeeld exact hetzelfde fundamentele spel ontdekken in deze verschillende thema’s: Mickey Mouse Clubhouse, Disney Princess, Toy Story 3, Spider Man, evenals Avatar. Elke game heeft exact dezelfde 5 dobbelstenen met exact dezelfde regels, maar de foto’s zijn anders. De game is vergelijkbaar met de volwassen versie in de waarheid dat kinderen proberen bepaalde classificaties in te vullen door dobbelstenen te rollen. Dat is echter waar de gelijkenis eindigt. In de Junior -versie zijn er vijf dobbelstenen bevatten elk vijf personages plus een “wild” personage om de zesde kant te totaal. Op vier van de dobbelstenen is het wild geweldig voor elk type foto en op de vijfde dobbelstenen is het wild een “bonk” -personage dat aangeeft dat de dobbelsteen uit het spel wordt gehaald voor de rest van de beurt van de speler. Kinderen hebben drie mogelijkheden (zoals bij routine Yahtzee) om hun beste hand te rollen, wat aangeeft dat ze de meeste foto’s van een van de personages hebben verzameld. Dan markeren ze precies hoe veel van elk personage ze konden rollen en hun scores toevoegen. Een bitmethode kan locatie nemen als je bent ingeschakeld om je geest te wijzigen terwijl je rolt en “ga voor” nog een personage voordat je beurt eindigt. Mijn kleinzoon vond dit spel leuk en smeekte om het te spelen. Het gaat snel, dus we kunnen drie of zelfs vier wedstrijden op rij spelen. Het heeft ook mijn interesse gehouden.

Mooi, deze game kan worden aangepast aan een grote verscheidenheid aan vaardigheidsniveaus. Een ouder kind kan bijvoorbeeld de score van elke speler aan het einde tellen, waar normaal gesproken maar liefst 20 nodig is. Of een jonger kind kan luisteren naar een telling van volwassenen en de cijfers op die manier ontdekken. Een jonger kind kan ook een beker gebruiken om de dobbelstenen te rollen als zijn handen ook weinig zijn om ze te bekeren, terwijl een ouder kind kan werken om alle vijf dobbelstenen in zijn hand te schudden, wat een uitdagende fijne motoractiviteit is.

Kom morgen terug voor nog een interessant bordspel dat je kind ervan weerhoudt zich te vervelen!

Raadpleeg www.schoolsparks.com voor informatie over het helpen van uw kind cruciale schoollezingenvaardigheden voor een kleuterschoolbereidheidstest en talloze gratis werkbladen voor kleuterschool.

Gerelateerd Wat is bronchitis? – zowel de symptomen als de behandeling

Renee Abramovitz is een voormalige kleuterschool en kleuterschoolinstructeur die in 2008 met pensioen ging om een ​​”fulltime oma” te zijn voor haar vier mooie kleinzonen. Ze is gepassioneerd over het concept dat alle ouders de allereerste eerste en veel cruciale instructeur van hun kind zijn en streeft naar zowel de tools en het vertrouwen dat ze vereisen om effectief met hun kinderen thuis te werken. Renee deelt ideeën voor het werken met jonge kinderen op www.schoolsparks.com, waar ze een gratis kleuterschoolgereedheidstest gebruikt die ouders kunnen doen om de bereidheid van hun kind te onderzoeken om instelling plus honderden te beginnen op talloze gratis werkbladen voor kleuterschool voor ouders om in huis te gebruiken met hun kinderen.

Link naar dit bericht: geweldige games voor 4-jarigen

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko