Voel je er iets aan?

Ik ben 39 weken zwanger, morgen, evenals net zo angstig als jullie mensen om deze baby mijn lichaam te laten verlaten. In feite, meer angstiger. Het is mijn baby, evenals mijn lichaam, dus als je gelooft dat ik verwacht dat ik verwacht dat ik je moest ongemak, of je bevredigende van mijn dochter vertragen, ben je oh zo fout.

Wat je nodig hebt om met je dikke schedel te krijgen, is dat er geen methode is om te anticiperen wanneer een baby gaat verschijnen boven het raam van vier weken dat we al verwijderen. evenals veronderstelling wat! Twee van die weken zijn al gepasseerd, dus we hebben maar twee weken om rond te hakken. Ik weet zeker dat het goed gaat. Echt, kan ik je iets koud krijgen om te drinken? Wil je je voeten stoppen? Je moet, omdat ik zeker weet dat al dit wachten je echt gek maakt. Oh ik, het gaat goed. Ik loop gewoon een heuvel op voor vier mijl, zoals je hebt gesuggereerd, met zeven lbs van menselijk gewicht op mijn schaambeen drukken. Oh, schrob de vloer? Ja, dat is wat ik zal doen. Ik weet zeker dat het niets met mijn baarmoederhals te maken heeft, evenals wat dan ook te maken heeft met vloerwas.

Heb ik iets? Waarom ja. Ik voel onregelmatige weeën en de hectische ledematen van een voldelige baby die op mijn buik duwt. Net als elke andere dame in haar 40e week van de zwangerschap. Geloof ik dat het binnenkort gebeurt? I. Gewoon. niet. weten.

Waarom denk ik, wanneer je hebt geduwd om te raden, dat het kind tien dagen laat zal zijn? Herken ik niet dat je je angstig voelt als je dat hoort? Wil je niet zo lang wachten? Heb je al meer dan zeven maanden gewacht? Krijg ik niet dat mijn vervaldatum door een dokter is ingesteld?

Ja ik snap het. Naast de laatste keer dat ik een baby had, arriveerde hij, volledig gezond, dertien dagen daarna de geprojecteerde datum. Is het mogelijk dat we de conceptatedatum verkeerd hadden? Nee, het is niet mogelijk. U kunt de verpleegkundigen bellen bij het Alta Bates-vruchtbaarheidscentrum, evenals inspecteren.

Wat stak de arts gisteren over mijn kansen om deze week een baby te hebben? Ze verklaarde dat verloskundigen zoveel prachtige vooruitgang hebben geboekt die zowel moeders als baby’s tot leven houden, evenals infectievrij tijdens de bevalling. Kunnen we daar niet dankbaar voor zijn, evenals niet mopperen dat er geen methode is om te anticiperen op Arbeid, zelfs na een diep ongemakkelijk Pelvisch-examen?

Maar echt, geloof ik dat het dit weekend zal zijn, omdat je het weet, wil je je plannen maken? evenals ik bel je, toch, zodra ik iets voel, zoals een beetje tintje? Uh, ja. Toen ik verdubbeld ben, habelt ik de trap naar mijn auto, ik bel je. Of liever, wanneer ik mijn vuist balde om een ​​IV-ingebracht te krijgen, bel ik je. Niet beter, wanneer ik mijn baarmoederhals haal, geïnspecteerd door een Trainee-verpleegster, evenals haar mentor voor de zevende keer, bel ik je. Of misschien wacht ik tot ik aan het stitched word. Of, tijdens de allereerste momenten houd ik mijn pasgeboren baby in mijn armen, voorstellen mezelf aan haar, vertel haar wat we haar hebben genoemd, evenals dat we opgewonden blijven dan het geloof om haar bij onze familie te laten komen. Ik heb daarvoor geen persoonlijk gebied nodig. Het zou een geweldige tijd zijn om te chatten. Maak je geen zorgen, je bent allereerst op mijn lijst.

Bedankt voor het luisteren naar mij. Denk je niet anders, bijna-Due Moms wens je deze misschien gewoon met elkaar?

Notitie van Heather: Loyale lezers, Whitney had haar baby, Scarlett, op woensdag, heeft dit echter wel (op maandag) geselecteerd in afwachting van tien dagen te laat. Gaat gewoon om te laten zien, dat je het niet echt begrijpt wanneer het allemaal naar beneden gaat!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko