Nu is het eenvoudig om 365 foto’s in een jaar te maken

, ik wilde het werk 365 doen (maak een foto per dag voor een jaar) omdat 2006 net zo goed als ik het deed! evenals dan wat. Nu moet ik gewoon al die foto’s bij elkaar krijgen en mijn kantoor behang of een boek maken. Ik gebruikte de app -taak 365 om me eraan te herinneren te nemen en elke dag een foto te labelen. Hier zijn de laatste twee maanden:

Oké, ben ik de enige die het vreemd ontdekt dat vrijdag selfie -dag was? Nu kan ik altijd rekening houden met de goede herinneringen aan Lice Friday, moeilijke run vrijdag, Haircut Friday, evenals “shit, het is bedtijd net zo goed als ik me niet heb herinnerd om een foto te maken” vrijdag.

Mijn app bewaart de gegevens niet alleen op exact dezelfde locatie en maakt een prachtig raster, het herinnert me elke avond om 21:09 uur eraan dat het tijd is om een nieuwe foto toe te voegen.

Heb je of zou je deze uitdaging willen aangaan?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko