4 ideeën voor een traanvrije kinderverzorging

Dit is een gesponsorde publicatie die door mij is geschreven namens Bright Horizons Early Education en voorschoolse voor Izea. Alle meningen zijn 100% van mij.

Het maakt niet uit hoe geweldig de kinderzorgervaring die we opzetten voor onze kinderen, vaak scheiden van mama of papa is een gevreesd moment. Houd er rekening mee dat de dienstverleners van kinderen onze partners zijn in deze opvoedingsreis – vergeet niet dat ze de methode veel meer scenario’s voor kinderen hebben meegemaakt dan enig soort van onze particuliere huishoudens hebben – ze zijn de allerbeste bron om u te helpen met het werken met werken Een fase waarin drop-off een echte strijd is.

In samenwerking met Bright Horizons Early Education en Preschool, wiens instructeurs evenals regisseurs een rijkdom van kennis, technieken bieden, evenals concepten over het ondersteunen van jongeren in harde verschuivingen en het motiveren van teamwerk en onafhankelijkheid, delen we onze Top vier methoden voor soepele drop-offs.

Word extatisch over de dag. Voordat u het huis verlaat, begint u te bouwen over wat er in de kinderopvang in de winkel is. “Ik kan niet wachten om te zien welke puzzels op tafel liggen in de enorme kamer!” of “Simone zal je vandaag graag zien. Gelooft u dat ze zo goed op springt en naar beneden springt? ”Providers van de zorgdiensten in het verhaal opnemen. Ze maken deel uit van het team van je kind! “Als we Donna zien, laten we ervoor zorgen dat we haar vertellen over de hond die we vanmorgen hebben gezien. Ze zal er graag over horen. ”

Laat uw kind de methode erin leiden. Het is zo aantrekkelijk om onze kinderen uit het voertuig in de deur te brengen – het is sneller! – Het produceert echter een fysieke afhankelijkheid die we moeten ontwarren wanneer we aankomen. Als een kind kan lopen, laat hem dan op zijn eigen twee voet de deur lopen. Het versterken van zijn zelfredzaamheid door te vermelden “Laat me zien waar ik moet gaan”, ondersteunt het concept dat hij bereid is om dit gebied te navigeren en uw vertrouwen over te brengen.

Blijf afscheid. We hadden een ritueel van een “knuffel-en-a-kiss-and-a-push”, waarin onze jonge kinderen ons een beetje de deur uit duwden. Het script omdraaien om ervoor te zorgen dat ze ons motiveren om te vertrekken, maakt het leuk, maar ook nog belangrijker, stelt hen in staat. Bovendien laat de consistente procedure hen begrijpen wat ze elke dag kunnen verwachten.

Budget genoeg tijd om te dawdling. Bright Horizons Early Education en voorschoolse hebben een blog gepubliceerd over drop-off die suggereert dat ze niet haast hebben. We zijn het ermee eens dat het fotograferen voor vroege aankomst een langzaam bewegend kind in staat stelt om te voorkomen dat de druk van worden gehaast. De extra tijd stelt ouders in staat om instructeurs te begroeten en te koppelen aan andere ouders. We streven naar positieve energie hier, niet in paniek!

Houd er ten slotte rekening mee dat wanneer een kind schreeuwt of huilt bij de poort, vriendelijk, ook stevig, evenals vol vertrouwen weglopen. Een kind zal normaal gesproken vrij goed herstellen als je onderweg bent.

Blader veel meer ideeën en opvoedingsbronnen op de website Bright Horizons, van curriculum tot aanbevelingen over het selecteren van een oplossing voor kinderzorg.

Dit is een gesponsorde publicatie geschreven door mij namens Bright Horizons Early Education en voorschoolse voor Izea. Alle meningen zijn 100% van mij. Evenals een beetje Heather’s.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko