Top vijf eenvoudige anti-aging tips

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Er zijn vijf dingen die iedereen vandaag kan doen die het verouderingsproces traag zullen doen. Ze zijn vrij snel en vrij eenvoudig. Als moeders en keepers van het huis zijn dit de vijf dingen die je vandaag zou moeten beginnen om vroegtijdig veroudering weg te houden. Wij zijn tenslotte misschien die toenemen en voor ons huishouden zorgen, maar we willen er ook geweldig uitzien!

1) Draag uw zonnebril

2) Zorg voor uw glimlach

3) Begrijp uw nummer

4) Neem uw vitamines

5) Probeer jezelf

Draag je zonnebril

Al dat scheel van de stralen van de zon zorgt ervoor dat voortijdige rimpels rond het delicate ooggebied verschijnen. Doe jezelf en je ogen een plezier en neem je zonnebril mee terwijl je de deur uit gaat. Als je er nog steeds over nadenkt om uit te gaan en je taken zonder zonnebril te ‘uitvoeren’, geloof hier nog over: er is een verhoogd gevaar van staar en maculaire degeneratie vanwege de zonschade die kan optreden.

Vergeet niet om ook in de wintermaanden ook je zonnebril te dragen!

Zorg voor je glimlach

Een van de eenvoudigste dingen die je voor jezelf kunt doen, is om voor je glimlach te zorgen. Dat betekent dat de tandarts minstens twee keer per jaar voor je tandheelkundige controles zien, je tanden minstens twee keer per dag poetsen (‘s ochtends en voordat je naar bed gaat), evenals regelmatig flossen.

Heb je begrepen dat tandbederf kan leiden tot hart- en vaatziekten?

Gebruik bovendien elke dag een whitening tandpasta tot NIX -koffie, thee en andere oppervlakkige voedselplekken van die parelachtige blanken. Tandenwittende kits die zonder recept worden aangeboden, zijn een uitstekende methode om vlekken op afstand te houden. Voor diepere plekken eisen u mogelijk een deskundige blekensessie van een tandarts.

Vergeet niet dat onze tanden van nature geel naarmate we ouder worden. Minimaliseer deze aanpassing door voor die glimlach te zorgen en er jaren jonger uit te zien.

Beperk de verkleuring van uw ochtendbeker Java of thee door uw mond te spoelen of uw tanden te poetsen nadat u een drankje hebt gedronken.

Ken uw nummer

Als je niet begrijpt waar je bent, hoe kun je dan precies begrijpen waar je heen gaat? Inspecteer uw gewicht minstens twee keer per maand (controleer zorgvuldiger als u momenteel aan een doel voor gewichtsverlies werkt). Extra kilo’s kunnen een methode hebben om mensen te activeren om sneller ouder te worden. Overmatige gewichtstoename kan ertoe leiden dat een levendige persoon uiteindelijk traag is en geen energie heeft. Dit heeft op zichzelf een methode om naar andere delen van je leven te kruipen: zelfrespect, seksuele gezondheid en welzijn, evenals geestelijke gezondheid en welzijn worden allemaal negatief beïnvloed. Om nog maar te zwijgen van de talloze ziekte, evenals andere voorwaarden die kunnen voortvloeien uit een ongezond gewicht.

Maar hoe gaat u precies begrijpen dat uw gewicht in die richting kruipt als u het niet inspecteert? Zeker, je kleren zullen in vorm meer goed en misschien zullen je “nieuwsgierige” buur je het laten weten. Uiteindelijk is het uw verplichting om uw gewicht te begrijpen en de leiding te nemen. Het negeren van de cijfers op de schaal zal het probleem alleen maar versterken. Vergeet niet dat ons metabolisme natuurlijk traag zal naar beneden naarmate we ouder worden. Wees dus waakzaam over het inspecteren en begrijpen van uw cijfers.

Neem uw vitamines

Van programma moet u uw vitamines dagelijks nemen. Het is als een verzekeringsdekking voor uw huis. Zou je dat vermijden? Maar dat is echter niet waar ik naar verwijst. Ik heb het over de vitamines voor je gezicht. Je deal is het allereerste dat mensen zien als ze je zien. Nou, als ze tenminste vanaf de voorkant naar je kijken. Trouwens, reinigen, hydrateren en het beschermen van je huid (met SPF), moeten “hete mama’s” op zijn minst ‘s nachts een retinolcrème gebruiken. Retinol -crèmes bevatten vitamine A en helpen rimpels op afstand te houden. Een sterkere keuze is een recept-retin-a crème.

Beide kunnen irritatie met name in de zon veroorzaken, dus zorg ervoor dat je je crème ‘s nachts draagt ​​en raadpleeg uw arts als u andere zorgen hebt.

Daag jezelf uit

Continu Moeilijk jezelf is geweldig voor je hersenen en is de allerbeste anti-aging-tip die ik kan bieden. Onderzoeksstudie toont aan dat constante ontdekking een uitstekende verdediging is tegen de ziekte van Alzheimer en andere dementie. Trouwens, als ouder wil ik kunnen gaan “teenTo teen ”met mijn kinderen. Ik wil in staat zijn om me niet geïntimideerd te voelen wanneer nieuwe innovatie op mijn pad komt. Als u dit doet, blijft u onafhankelijk, houden dingen interessant en houd u jong!

Lisa Leslie-Williams, Pharm D is een andere helft en de toegewijde moeder van de ene actieve peuter. Ze besefte snel na de geboorte van haar kind dat ze niet alleen voorbestemd was om een ​​moeder te zijn, maar dat haar ware enthousiasme ligt in het in staat stellen van vrouwen naar het online leven in huis met finesse en stijl. Zelfs als een erkende professional in de gezondheids- en wellnesszorg, heeft Lisa de afgelopen 10 jaar gewoond en het fijne afstemmen van haar “lessen in het huis in huis” op budgettering, schoonheid, huishoudelijke gezondheid, entertainment en alle dingen in de keuken. Ze deelt deze lessen en andere tips voor het huisadministratie in haar gemeenschap, waarbij artikelen en op haar blog worden samengesteld. Lisa’s blog The Domestic Life Stylist, werd gestemd in de “Top drie”, in de Circle of Moms Top 25 House Administration Blog -wedstrijd.

Gerelateerde 6 methoden om uw immuunsysteem te stimuleren met keto -zone tijdens de vakantie

Om meer artikelen te bekijken geschreven door Lisa Zie haar blog op: http://thedomesticlifestylist.blogspot.com/

Lisa is de auteur van het e -boek “21 wijze methoden om nu geld te besparen”. Om uw eigen gratis kopie -indicatie voor haar updates gratis te krijgen!

Link naar dit bericht: top vijf eenvoudige anti-veroudering tips

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko