Een week tot Positive Parenting Webinar neemt u aan bij ons

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Het tijdschrift Healthy Mommies nodigt je uit om met ons mee te doen aan een gratis positief ouderschapswebinar van Amy McCready, maker van positieve ouderschapsoplossingen.

Deze gratis online trainingswebinar op maandag 25 juli van 21-10 uur Eastern Time. Markeer uw agenda’s. De sessie is … laat jongeren luisteren zonder te zeuren, eraan herinneren of te schreeuwen, evenals Amy McCready belooft dat we weglopen met betonnen gereedschappen die we de volgende dag kunnen gebruiken en resultaten kunnen zien. Ik begrijp dat je in het bijzonder zult denken aan het ontdekken van de 5 R’s van zowel eerlijke als efficiënte gevolgen. Je kunt bekijken, horen, en interactie hebben met Amy vergelijkbaar met dat van een seminar ter plaatse. Deelnemers zijn niet nodig om een ​​webcam te hebben.

U zult de methode leuk vinden die dit webinar is gestructureerd. Amy is ideaal daar live, een videopoto van haar bevindt zich de hele tijd in de linkerbovenhoek van je scherm. Terwijl ze met je praat, zul je genieten van haar PowerPoint -presentatie die vol zit met nuttige achtergrond, informatie en voorbeelden. Ze zal ook van tijd tot tijd stoppen om ons allemaal zorgen te vragen over moeilijkheden en behoeften wanneer het betrekking heeft op het laten luisteren van onze jongeren. We zullen reageren in een peiling, evenals ze de presentatie afstemt op basis van onze antwoorden.

Je zult ook de keuze hebben om op bepaalde zorgen samen te stellen en ze zal ze aanpakken, ideaal daar voor jou.

Het enige wat u hoeft te doen is RSVP en dan dan achterover leunen en de bewezen methoden ontdekken om jongeren te laten luisteren zonder te zeuren, herinneren of schreeuwen! Webinar -stoelen zullen beperkt zijn, dus ontdek nu veel meer als RSVP nu! Ik zal vooruit kijken om je te verwelkomen.

Deel dit op uw Facebook -pagina door hier te klikken!

Link naar dit bericht: een week tot positief ouderschap webinar Doe alsjeblieft mee
Gerelateerde vier cruciale ideeën voor het opvoeden van een peuter

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko