Kamperen met een peuter

kamperen met peuters en zeer kleine kinderen | Foto byâ dawid Sobolewskiâ op unsplash

In een geval van de beste timing ontving ik dit bericht van Christina net toen ik aan het inpakken was om mijn familie mee te nemen op een gemodificeerde kampeertrip. Haar zoon, Robby, is bijna exact dezelfde leeftijd als mijn kleine man. Ik weet al dat we het niet eens zijn op een paar punten, maar ik hou toch van haar zeer sterke meningen.

Hier zijn drie van mijn favoriete ideeën om te kamperen met peuters:

Doe ‘s nachts laarzen op PJ’s over voet. Op deze manier worden de PJ’s van je kind niet geruïneerd door al het vuil.

Neem een ​​geluidsmachine op batterijen mee. Dit is een ding waar ik niet aan dacht, maar wenste dat ik dat had gedaan. Campings zijn luid! Ik realiseerde me deze pre-baby niet, waarschijnlijk omdat ik de luide was die hem om 10.30 uur ‘s nachts omhoog liep. Die winddown -tijd zou waarschijnlijk in tweeën zijn gesneden als we een geluidsmaker hadden om het geraas van de mensen om ons heen te overstemmen.

Geef het tijd. Het kostte Robby nog 30 minuten om op te ruimen voor dutje/bed. We deden onze normale routine van boeken en liedjes in de tent en toen kostte het hem die extra tijd om zijn ogen echt te sluiten.

Helaas voor ons zijn Sawyer’s Rainboots minimaal 2 maten te klein, dus ik ben Sol op die tip, maar ik heb wel wat bruine footie -pyjama’s gekregen om het vuil te verbergen. Ik heb een oude iPod-touch die ons zou kunnen duren voor de duur van onze 4-night excursie als een witte ruismaker als ik de timer instel om na het slapengaan te vervagen. Over het slapengaan gesproken, tegen die tijd van de dag ben ik vaak geen geduld meer, dus ik zal 30 minuten toevoegen aan mijn regelmatig geplande breekpunt.

Omdat we in stoffige tenthutten zullen slapen in een klimaat waar regen zeer onwaarschijnlijk is, zijn mijn tactieken anders dan die van Christina (ik breng een reiswieg mee, yo). Maar ik heb een voorgevoel dat als ik met haar zou kamperen, ik haar aanbevelingen zou nemen ideaal langs de lijn.

Lees waarom ze denkt dat je het Pack N -spel moet overslaan en wat te doen in het geval van regen in haar bericht: echte aanbevelingen om te kamperen met een peuter.

[1e foto van Dawid Sobolewskiâ onâ unsplashâ | Foto van Robby in een lanto door virtuele stina. Kun je dat kind geloven met zijn Cutie Pie -haar? Hij zou van mij kunnen zijn als ik niet de kleine kinderversies van de engelen van de Charlie had]

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko