5 ongelooflijke bijbelverzen voor de vermoeide mama

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Moederschap is moeilijk! We weten dit allemaal, maar onthoud jullie allemaal, hij heeft dit! God is altijd goed! Hij zal je niet meer geven dan je kunt, zelfs als je het gevoel hebt dat je op je breekpunt bent! Vaak kijken we naar internet of naar vrienden wanneer we antwoorden nodig hebben op vragen die we hebben en dat is geweldig, maar we hebben de beste bron direct binnen handbereik, de Bijbel! Dus of je het woord dagelijks leest of het zit op of in je nachtkastje, haal het eruit! Duik erin en kijk wat de Heer je vandaag wil laten zien.

Ter ere van Back to School, heb ik 5 van de beste verzen aangenomen die ik graag ga en lees als ik me overweldigd voel door moederschap of werk of leven of __________ (Stress hier invoegen.) Er zijn veel keuzes die er zijn. Laat in de reacties enkele van je favoriete verzen achter die helpen als je je moe en overweldigd voelt, omdat je misschien gewoon degene is die iemand vandaag moet horen!

Tot de volgende keer, ga zo door met moeder!

1. Jesaja 40: 29- 29 Hij geeft kracht aan de vermoeide, en aan hem die mist dat hij de kracht vergroot.–Je zult je moe voelen en hij je kracht geeft! Je komt erdoorheen en je zult mama verdragen!

2. Filippenzen 8: 9–8 Eindelijk, broeders, wat waar is, wat eervol is, wat goed is, wat ook puur is, wat mooi is, wat er ook bewonderlijk is – als er iets uitstekend of lovenswaardig is – denk aan deze dingen. 9 Wat je ook hebt geleerd en ontvangen en van me heeft gehoord, en in mij gezien, zet deze dingen in de praktijk. En de god van de vrede zal bij je zijn … …

3. Joshua 1: 9- 9 “Heb ik je niet bevolen? Wees sterk en moedig! Trembleer niet of wees ontzet, want de heerlijke God is bij u waar u ook gaat. ‘ – God zegt dat we niet bang zijn! Hij is altijd bij ons. Wees sterk!

4. Jesaja 30: 15- 15 Want aldus heeft de Heer God, het heilige van Israël, gezegd: “In berouw en rust zult u gered worden, in stilte en vertrouwen is uw kracht.”-Wat een lief vers. Vertrouw op de Heer. Rust, wees stil. Dat is waar je je kracht zult vinden als een ongelooflijke moeder!

5. Psalm 113: 9- 9 Hij laat de onvruchtbare vrouw zich in het huis houden als een vreugdevolle moeder van kinderen. Prijs de Heer! – God wil dat we blij zijn! Ja, het wordt moeilijk en je wordt moe, maar in je hart moet je echte vreugde voelen om moeder te zijn. Het is een zegen van bovenaf!

Link naar dit bericht: 5 ongelooflijke bijbelverzen voor de vermoeide mama < /A>
Gerelateerd Wat zijn uw waarden en overtuigingen?

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko