CDC meldt dat 6 mensen sterven aan alcoholvergiftiging elke dag

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

In een nieuw rapport gisteren verklaarde de CDC dat gemiddeld zes mensen elke dag in de Verenigde Staten sterven aan alcoholvergiftiging. Binge Drinking College -studenten zijn niet in de meerderheid. Drie van de vier, of 76 procent van vergiftigingsdoden behoren tot volwassenen van 35 tot 64 jaar en ongeveer 76 procent van hen zijn mannen.

De CDC is gebaseerd op de bevindingen op statistieken van 2010 tot 2012. Het rapport stelt: “Alcoholvergiftiging wordt veroorzaakt door het drinken van grote hoeveelheden alcohol in een korte periode. Zeer hoge niveaus van alcohol in het lichaam kunnen kritieke gebieden van de hersenen afsluiten die ademhaling, hartslag en lichaamstemperatuur regelen, wat resulteert in de dood. Doods van alcoholvergiftiging beïnvloeden mensen van alle leeftijden, maar komen het meest voor bij volwassenen en mannen van middelbare leeftijd. ”

Wat kunnen we hieraan doen als moeders en vrouwen? Als we geloven dat onze man, vriend, broer of vader een drinkprobleem heeft, is het beste wat we kunnen doen de moed om te spreken. Praat met uw geliefde over uw zorgen.

De CDC is van mening dat de overheid meer regulering op alcohol moet hebben om binge drinking te verminderen. Ik geloof echter dat we door middel van onderwijs op lokaal niveau de statistieken kunnen verlagen. Artsen kunnen met hun patiënten praten over de gevolgen van binge drinken en hoeveel alcohol te veel is.

Iedereen kan deze richtlijnen volgen om alcoholvergiftiging te voorkomen:

Begin niet met drinken of verhoog het bedrag dat u drinkt op basis van potentiële gezondheidsvoordelen als u ervoor kiest om te drinken, doe dit met mate – tot 1 drankje per dag voor vrouwen of maximaal 2 drankjes per dag voor mannen.

Drink helemaal niet als je jonger bent dan 21 jaar, zwanger bent, gezondheidsproblemen hebt die kunnen worden verergerd door te drinken of activiteiten te ondernemen waarvoor alcohol gevaarlijk is (bijvoorbeeld rijden). Bron: cdc.gov/vitalsigns/alcohol-poisoning-deaths

Afbeelding krediet: freedigitalphotos.net

Link naar dit bericht: CDC meldt dat dat dat dat dat dat dat dat dat dat 6 mensen sterven elke dag aan alcoholvergiftiging
Gerelateerde theorieën over emoties – wat zijn ze?

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko