De allereerste keer van mijn kinderen in Camp Granny

Afgezien van de bevalling-waarin ik een charmante betaalde reis naar de gezondheidszorg in de straat kreeg voor twee nachten met mijn andere helft-Alec en ik heb Nooit samen van de jongeren samen geweest. (Aww onzin, ik realiseerde me net dat ik dat verhaal al een tijdje vertel, maar zelfs in het ziekenhuis hadden we ongetwijfeld één baby om voor te zorgen).

Toen mijn moeder uit Ohio ontdekte om van mijn drie zonen te genieten terwijl ik Alec en ik heb genoten van een ontsnapping van het midden van de week, zei ik: “Ja alsjeblieft !!”. Hoewel ik misschien ongeveer twee weken op een meer continent heb gedagdromen, hebben we een beslissing genomen voor een driedaagse roadtrip in Californië. babystappen. We zijn het ook eens dat weekdagen het eenvoudigst zouden zijn, omdat de kinderen een groot deel van de dag instelling en kinderopvang hebben. Daarom werd mijn verjaardagsvakantie en het uitstapje in Camp Granny uitgezet.

Mijn mama kwam afgelopen maandagmiddag op tijd op voor ons om een ​​moeder-dochterlunch en pedicure te delen voordat we introduceerden in kinderzorg en hands-on training voor pick-ups, driftbuien, dinerprotocol, maaltijdplanning, AS evenals minibusnavigatie. ‘S Ochtends hebben we geboorte op wake-up-and-leave-the-house inclusief quizzen over waar we kleding, lunchboxen en koffiespullen bewaren. Mijn tante zou later op de dag meedoen voor een extra paar handen. Ik voelde me klaar.

Alec en ik ging de deur uit met onze kleine huurcabriolet en reed weg voor wat gezinsbinding.

WHEE!

Terwijl we weg waren, kregen we een paar tekstupdates en foto’s om ons te laten begrijpen dat het goed ging (genoeg).

… naast een paar zorgen over waar we dingen in vredesnaam houden.

Gelukkig kwamen ze allemaal in een groove sinds onze tweede en op de derde nachten weg, we waren helemaal van het rooster zonder een celreceptie en * Gulp * geen wifi.

We zijn terug van onze vakantie naar een huishoudelijk diner en een verjaardagskaraoke -excursie. We hebben een oppas ingehuurd om ervoor te zorgen dat mijn mama met ons mee kan doen voor een avond voor alleen volwassenen en het succes van Camp Granda zou vieren. Reden alstublieft de hoge kwaliteit van het iPhone -beeld bij de verlichting van de viering, maar ik vind deze foto van mij leuk, evenals mijn mama terwijl ik Radiohead Creep zing. Zie de teksten? Onbetaalbaar.

Ik begrijp dat mijn jongeren een uitstekende tijd hadden met mijn moeder. Sawyer, na 18 maanden, vraagt ​​nog steeds “Gammy Go?” Nu ze naar huis is teruggekeerd. Ik hoop dat we snel weer alles kunnen doen.

[Alle foto’s van mij of mijn moeder]

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko